Badoi, Cristocea, Croitoru si Zaharia, pusi pe liber

Apropo.ro / 09.01.2008, 10:04
Badoi, Cristocea, Croitoru si Zaharia, pusi pe liber
Adrian Ilie a declarat ca Badoi, Cristocea, Croitoru, Zaharia si Iacob nu vor face deplasarea in stagiul de pregatire din Spania

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat ca jucatorii Valentin Badoi, Vasilica Cristocea, Marius Croitoru, Dorel Zaharia si Victoras Iacob nu vor face deplasarea in stagiul de pregatire din Spania, in timp ce Emil Ninu va ajunge mai tarziu.

"Badoi, Cristocea, Croitoru, Zaharia nu mai intra in planurile noastre. Badoi merge la Timisoara, ceilalti au ceva discutii, negocieri, din tara si strainatate, speram ca in cateva zile sa le gasim si lor echipe. Pana atunci, se vor pregati cu echipa a doua. Iacob trebuia sa faca parte din lotul pentru Spania, insa miercuri se va opera la nas. Ninu are probleme cu viza medicala, trebuie sa repete ceva si vine cu o zi intarziere", a spus Ilie, la finalul sedintei in care au fost anuntati cei care nu mai fac parte din lot.
FC Steaua va efectua primul cantonament de iarna la Oliva Nova (Spania), unde se va deplasa miercuri. Plecarea este programata la ora 9:30, de pe aeroportul Henri Coanda.

Lotul care va face deplasarea in Spania, conform site-ului FC Steaua, este urmatorul: Robinson Zapata, Cornel Cernea, Cosmin Vatca – portari, Pawel Golanski, Mihaita Nesu, Petre Marin, Eugen Baciu, Ionut Rada, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Ducu Ninu, Mirel Radoi – fundasi, Eric Bicfalvi, Ovidiu Petre, Banel Nicolita, Florin Lovin, Mihaita Plesan – mijlocasi, Valentin Badea, Nicolae Dica, Habib Habibou, Romeo Surdu, Adrian Neaga – atacanti.