Baesu: Beneficiarii scandalului DNA – Morar, Macovei, Basescu

Apropo.ro / 20.09.2007, 15:52
Baesu: Beneficiarii scandalului DNA - Morar, Macovei, Basescu
Deputatul PSD George Baesu a declarat, joi, ca beneficiarii scandalului dintre DNA, CSM si ministrul Justitiei sunt procurorii din DNA vizati de raportul CSM, precum si Daniel Morar, fostul ministrul al Justitiei Monica Macovei, dar si presedintele Traian Basescu. Baesu a facut

Deputatul PSD George Baesu a declarat, joi, ca beneficiarii scandalului dintre DNA, CSM si ministrul Justitiei sunt procurorii din DNA vizati de raportul CSM, precum si Daniel Morar, fostul ministrul al Justitiei Monica Macovei, dar si presedintele Traian Basescu.

Baesu a facut aceasta precizare, într-o conferinta de presa, la care a explicat ca procurorul sef Daniel Morar este criticat în raportul CSM si urmareste diminuarea acuzatiilor care i se aduc, Monica Macovei este cea care l-a propus pe Daniel Morar în aceasta functie dupa proceduri create de ea, iar presedintele Traian Basescu este cunoscut ca protectorul Monicai Macovei si sfatuitorul de taina al lui Daniel Morar.

Deputatul PSD a mai spus ca Daniel Morar aplica tactica cunoscuta, „hotul striga hotii”, si foloseste un ton de intimidare urmarind sa produca o solutie mai favorabila a raportului CSM. „Probabil ca doreste ca la publicarea oficiala a raportului CSM sa aflam ca s-a gresit, dar nu atât de grav cum a a aparut în presa”, a adaugat Baesu.