Bags by Chilli, o noua linie de genti personalizate (Poze)

Apropo.ro / 14.05.2009, 10:35
Fosta componenta a trupei TLC, Rozonda Thomas, poreclita Chilli, a realizat o linie de genti personalizate BagsbyChilli

Fosta componenta a trupei de fete TLC, Rozonda Thomas, poreclita si Chilli, a realizat o linie de genti personalizate care ii poarta numele.

"Bags by Chilli" este prima incercare a fostei cantarete in domeniul designului. Gentile sunt personalizate in functie de nevoile si cerintele clientilor.

In urma cu cativa ani cand Chilli a serbat ziua de nastere a fiului sau Tron, ea a primit din partea unor prieteni cateva genti care aveau imprimate pozele fiului sau, in diferite ipostaze.

Din dorinta de a-si schimba ceva, Chilli s-a gandit ca personalizarea gentilor este o idee extraordinara , si in consecinta, a pornit o mica afacere. "Bags by Chilli" i s-a parut cea mai buna alegere pentru denumirea primei sale colectii.

Preturile unor astfel de genti variaza intre 140 si 340 de dolari, costul incluzand si  consiliere despre viitoarele genti comandate.

Chilli s-a gandit ca pe genti se pot imprima imagini cu familia, momente publicitare, lucruri legate de hobby-urile fiecaruia si orice alte lucruri isi doreste cel care le comanda.

chilli chilli

 

chilli

TLC "Creep":

 

Â