Băiatul care a livrat pizza la Oscar a primit un bacșiș fabulos!

De: Dragos Tanase / 05.03.2014, 17:30
Duminică, 2 martie, s-au decernat Premiile Oscar, gazda evenimentului fiind celebra Ellen DeGeneres!

Am văzut cu toții lista câștigătorilor de la Oscar 2014 și am aflat că actorul Leonardo diCaprio este veșnicul pierzător.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Însă, in timpul ceremoniei, două momente au atras atenția și mai mult, în acea noapte, inedite pentru unii, campanii publicitare bine făcute, pentru alții: actorii au degustat pizza livrată în direct și acel selfie realizat de actorul Bradley Cooper.

În fotografie apar „grei” ai Hollywod-ului, în afară de Bradley Cooper: Brad Pitt, Kevin Spacey, Angelina Jolie, Meryl Streep, Julia Roberts.

Selfie la OSCAR 2014

De altfel, poza respectivă a doborât recordul tuturor timpurilor, devenind cea mai share-uita fotografie din istorie, doborând recordul deținut anterior de poza de la realegerea ca președinte a lui Barack Obama, în care acesta o îmbrățișa pe soția sa.

Prezentatoarea ceremoniei, Ellen DeGeneres, și ea prezenta în imagine, a fost cea care i-a împrumutat actorului telefonul sau, pentru a realiza acel selfie, deși în culise ar fi folosit alta marcă de smartphone.

Momentul livrării de pizza în plină gală a decernării Oscarurilor a fost și el foarte savurat, atât de vedetele din public, la propriu, cât și de telespectatori, la figurat.

După gală, au ieșit la iveală detaliile acestui moment și chiar bacșișul primit de „băiatul cu pizza”, Edgar Martirosyan.

Are origini rusesti și cică nu ar fi știut că va ajunge în fața tuturor, el crezând că livrează pizza în culise. Gazda evenimentului l-a adus, însă, pe scenă și apoi în public, unde a împărțit pizza vedetelor.

A primit un bacșiș generos, 1.000 de dolari (echivalentul a 3.290 lei sau 729 euro), după ce vedetele au pus mâna de la mână. Și a fost invitat și în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Edgar și Ellen

Totuși, site-ul economic bloomberg.com susține că ambele scene au fost atent selectate și regizate, ascunzând reclame cu mize serioase, sponsor principal fiind un mare producător de telefoane mobile.

Implicată ar fi fost și o mare companie de băuturi răcoritoare, dar și pizzeria de peste drum de Dolby Theatre, „Big Mama’s and Papa’s Pizzeria”!