Băiatul care la doar 13 ani are propria afacere

De: Gabriela Voicu / 25.09.2013, 12:30
Băiatul care la doar 13 ani are propria afacere
Nicholas Pinto, un băiat de 13 ani din SUA, era supărat că roțile de la trotineta sa se stricau mereu și a decis să rezolve singur problema.

Nicholas Pinto este un băiat de 13 ani din Cranford, New Jersey, SUA. Supărat că roțile de la trotineta sa se stricau foarte repede, băiatul a creat un design propriu. Cu un împrumut de 2.000 de dolari, luat de la părinți, Pinto a trimis schițele unui producător din California, iar acesta a acceptat să dea viață proiectului. Așa a luat naștere LB Scoots, brandul sub care astăzi Nicholas își vinde produsele, numele fiind o abreviere de la „Little Boy Scoots”.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

În clasa a VIII-a, băiatul câștiga deja prima sută de mii de dolari din vânzarea roților, după un an de la demararea afacerii. Nicolas primește comenzi inclusiv din Australia, produsele lui fiind căutate pentru durabilitate. 

Nicholas Pinto (dreapta)

Afacerea a luat avânt după lansarea unei platforme online, iar Pinto a avut grijă ca lumea să afle de roțile create de el, făcându-le reclamă în parcurile de distracții. Conform clienților, acestea sunt mai rezistente decât produsele unor nume mari din industrie și costă mai puțin.

Mai mult, echipa s-a mărit, iar firma produce acum și alte accesorii pentru trotinete.