„Băieţii” au lansat videoclipul piesei “Dragoste în lanţuri”

Apropo.ro / 19.12.2014, 15:59
Vi-l imaginaţi pe Liviu Vârciu în rol de profesor? Sau pe Dorian Popa implicându-se într-un battle la sala de forţă? Sau că poţi să câştigi dragostea unei fete fără să adopţi o atitudine de “dur”, ci doar fiind natural, timid şi sincer?

Toate acestea se întâmplă în primul videoclip al trupei Băieţii, realizat pentru piesa lor de debut “Dragoste în lanţuri”, care se poate auzi la radio şi se bucura deja de numeroase aprecieri.

Despre videoclip, Andy şi Răzvan au declarat entuziasmaţi: “A fost super la filmări, nu s-au simţit cele 24 de ore de muncă, au trecut cam repede, ne-a plăcut la nebunie. Dorian şi Liviu sunt foarte tari, le mulţumim că sunt alături de noi. Am râs  mult cu Dorian la filmări la sală, iar cu Liviu a fost hilar pentru că a trebuit să îl pălmuiască pe Alecu şi ne rugăm să nu iasă din prima, să mai tragem scena de câteva ori, dar din fericire pentru el nu a fost nevoie. Pe scurt, ne-a plăcut foarte mult, mai vrem.”

Alecu a adăugat: “A fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea. M-am distrat de minune alături de o echipă super frumoasă şi profesionistă.”


“Dragoste în lanţuri” este compusă de Liviu Varciu şi Stereomilk, iar regia şi DOP-ul sunt semnate de Bogdan Păun, respectiv Alexandru Mureşan (împreună NGM Media). Machiajul şi coafurile au fost asigurate de Angelic Studio, iar vestimentaţia a fost oferită de Holy Fashion.