Băieţii de la 3 Sud Est sunt “Liberi” şi de neoprit, în noul lor videoclip

De: Nicoleta Nicolae / 22.10.2014, 11:36
Băieţii de la 3 Sud Est sunt “Liberi” şi de neoprit, în noul lor videoclip
După ce au cucerit topurile muzicale cu hitul “Emoţii”, piesa verii în România, Mihai, Viorel şi Laurenţiu lansează marţi, 21 octombrie, single-ul “Liberi”.

O co-productie Cat Music şi 1 Artist Music, single-ul “Liberi” este compus de către Laurenţiu Duta şi lansat alături de un videoclip regizat de către Dan Petcan şi filmat în mai multe locaţii impresionante din România, printre care Vulcanii Noroioşi.

Hitul “Emoţii”, cu care băieţii de la 3 Sud Est continuă povestea de succes din muzica românească, a fost lansat la sfârşitul lunii februarie a acestui an şi în foarte scurt timp a intrat în topul celor mai difuzate piese româneşti.

Media Forest România, singurul sistem de monitorizare a difuzărilor pieselor româneşti la posturile radio şi tv, a anunţat de curând topul Media Forest Summer Chart 2014, iar piesa “Emoţii” se poziţionează pe primul loc cu 3.684 de difuzări.

În luna septembrie, 3 Sud Est a primit două premii muzicale importante: Best Group la Romanian Music Awards şi Best Come Back la Media Music Awards, iar Laurenţiu Duta a fost desemnat Best Producer în cadrul RMA 2014.


Tot anul acesta, în luna mai, trupa 3 Sud Est a susţinut un mega concert la Sala Palatului, în faţa a peste 4.000 de spectatori, cu o energie debordantă, amintiri şi cu multe “emoţii”.