Băieţii de la Şcoala Vedetelor- unde sunt acum?

Apropo.ro / 04.03.2012, 08:00
Băieţii de la Şcoala Vedetelor- unde sunt acum?
După 17 ani, la iniţiativa PRO TV Magazin, Şcoala Vedetelor s-a reunit. Află ce fac acum Călin Goia, Călin Geambaşu, Vlad Cernea, Laurenţiu Niculescu, Titi Bălteanu, Marius Rădmăneştean...

Călin Goia a fost un norocos
„Am ajuns acolo în urma unei preselecţii la care ţin minte şi acum că au fost 600 de candidaţi şi am fost aleşi doi oameni: Nicoleta Drăgan, care a fost la Hi-Q, şi cu mine. Aşadar, chiar a fost o concurenţă mare şi m-am bucurat foarte tare că am fost ales. Veneam din Cluj, mă mutasem la Bucureşti, nu aveam experienţă de scenă deloc, de televizune nici atât, şi au însemnat foarte mult pentru mine acei 3 ani cât am fost alături de colegii mei de la „Şcoala Vedetelor” şi vreau să-i mulţumesc acum, personal, domnului Titus Munteanu pentru tot ceea ce m-a învăţat şi şansa pe care mi-a dat-o. Iar eu pentru dânsul nu am decât cuvinte de laudă şi îi port un mare respect”, spune Călin Goia de la Voltaj, care a lansat recent un nou single, „Dă vina pe”. S-au schimbat multe de când Goia nu mai face parte din grupul vesel de la TVR. Solistul de la Voltaj şi-a întemeiat acum o familie, are doi băieţi, în vârstă de 3 şi 4 ani, Petru şi Tudor, şi preferă să-şI petreacă timpul liber cu ei.


Călin Geambaşu a intrat în „Şcoala Vedetelor” la propunerea Mihaelei Cernea
„Eu n-am făcut parte din multe proiecte, am făcut parte din două – „Şcoala Vedetelor” şi „Dansez pentru tine” „, spune rebelul grupului, Călin Gembaşu. ” „Şcoala Vedetelor” a însemnat totul pentru mine şi lansarea mea în muzica, eu nepropunându-mi vreodată să urmez acest drum, eu am intrat dintr-o pură întâmplare în acest proiect”, povesteşte Călin. „M-a sunat Mihaela Cernea în miezul nopţii, la unu noaptea, spunându-mi că în studioul de la Sfinx se află Titus Munteanu care vrea să facă o emisiune cu tineri, să cântăm melodii straine. Noi eram colegi de clasă şi ea ştia că mie îmi plac melodiile străine, făceam negative pentru tatăl meu. Şi m-am dus acolo, am stat vreo 30 de minute, după care am făcut şi o super gafa, întrebând-o pe Mihaela dacă domnul Munteanu nu ne mai ia, eu neuitându-mă la televizor, nu am văzut că e lânga mine…Aşa a fost intrarea mea în „Şcoala Vedetelor”. Acum, Călin Geambaşu susţine concerte la petreceri private, cu trupa lui formată în total din 30 de oameni. Pe plan personal e însurat şi are un băieţel de 3 ani.


Vlad Cernea a rămas în showbiz
„Întrevederea asta mi-a plăcut. A fost foarte tare! Am râs încontinuu cu foştii mei colegi! Am rămas în cele mai bune relaţii cu unii dintre ei şi nu există să nu ne vedem măcar de Crăciun la sora mea acasă, unde se organizează cele mai mari petreceri”, povesteşte Vlad Cernea, fratele Mihaelei de la Class. Între timp, el a rămas în continuare preocupat de muzică, face parte din trupa Class şi organizează evenimente. Vlad Cernea a creat brand-ul Arena DNB şi astfel invită lunar la Arenele Romane, cele mai mari nume de artişti drum and bass şi dubstep din lume.


Laurenţiu Niculescu, zis Lulu, e producător muzical
„Eu fac parte dintre cei norocoşi. Fac ce-mi place şi mai şi câştig din asta. Mulţumesc în fiecare seară!…
Sunt producător muzical. Până acum mi-am pus amprenta asupra câtorva emisii de televiziune, vreo 250, (Doamne Dumnezeule!!!), vreo 7 filme, atât pentru ProTV, cât şi pentru Antenă. Chiar în momentul acesta sunt 5 televiziuni ce au identitatea sonoră semnată de mine, pachete de radio, publicitate…Nu-i rău pentru un puşti ce a venit în ’95 în Bucureşti, doar cu un rucsac pe umăr. Şi totul a început cu Şcoala Vedetelor! „, a mai adăugat Lulu, care îşI aminteşte cu zâmbetul pe buze toate peripeţiile prin care a trecut cu foştii săI colegi.
„Îmi amintesc zâmbind acum, (atunci fiind îngrozit), de duetul meu cu Călin Geambaşu, de la „Cerbul de Aur”, ediţia din 1995. Cu o oră înainte de a intra în scenă, Călin şi-a perforat limba într-un, hai să-i spunem, accident. Ei bine, momentul intrării în scenă se apropia, iar sângerarea se încăpăţâna să nu se oprească…După o goană infernală spre şi dinspre spital, totul a fost… făra de pată”, ne-a povestit Laurenţiu.

Titi Bălteanu, cunoscut ca Ultra-TT, şi-a continuat cariera muzicală
„După despărţirea de Şcoala Vedetelor, mi-am început cariera solo sub numele de scenă „Ultra-TT”, cu un stil de muzică propriu, foarte dinamic şi cu sonorităţi electronice, inedit pentru industria muzicală autohtonă. Am scos două albume „Kamikaze” (2002) şi „Ambuscada” (2008)”, povesteşte Titi care în luna iulie a acestui an a cântat în deschiderea concertului trupei The Prodigy la Festivalul „Rock The City”. Pe lângă cariera muzicală, din 2000 până în prezent, Titi a colaborat cu o serie de posturi TV pentru mai multe proiecte şi emisiuni, ca redactor şi regizor muzical (TVR, Prima TV, Antena 1, Naţional TV, MTV), dar a păstrat inclusiv legătura cu Titus Munteanu, cu care a colaborat la mai multe emisiuni realizate de acesta. În plus, Titi a produs şI videoclipuri pentru o serie de trupe cu renume din România, iar de doi ani şI jumătate este Manager de Evenimente pentru compania Brown-Forman, deţinătoarea unor brand-uri cunoscute. Între timp s-a căsătorit, iar naşa lui de cununie este chiar Mihaela Cernea de la Class, împreună cu soţul ei, pictorul Costin Craioveanu. „Am acumulat tot felul de amintiri în cei patru ani de filmări şi turnee în toată ţara. Putem scrie o carte numai cu peripeţiile ce pot părea de-a dreptul SF pentru cei ce nu au fost de faţă. Au fost si situaţii mai neplăcute… De exemplu, frigul incredibil îndurat la turnarea filmului muzical „Moştenirea” (1998) al cărui erou principal am fost. Filmările au avut loc pe platourile de la Castel Film, în aceleaşi decoruri în care s-a turnat şi filmul „Beowulf”, cu Cristopher Lambert. Filmările lungi de noapte, afară, la înălţime, pe metereze, îmbrăcat subţire, în haine de epocă… Vai! În rest, am căzut de pe scenă, am oprit maşini îmbrăcat fiind în combinezon de luptător anti-tero (de la filmări), am trezit hoteluri întregi, plus o grămadă de alte peripeţii ce nu pot fi reproduse aici…”, povesteşte Ultra-TT.


Marius Rădmăneştean, un om la casa lui
„Eu am rămas o perioadă în televiziune, apoi am plecat în America, unde m-am mai întâlnit şi cu Nadine. Am stat aproape doi ani, după care am revenit în ţară şi în prezent am o firmă de organizări evenimente şi de multe ori eu şi prezint sau cânt la petrecerile cu karaoke. Sunt căsătorit de un an de zile cu Andreea (24 de ani) şi cred că ar fi cazul să avem şi copii, aşa că ne-am apucat serios de treabă”, povesteşte Marius. „Şcoala Vedetelor ne-a unit şi a creat nişte legături care probabil vor exista mereu, chiar dacă nu ne vedem nişte ani sau comunicăm doar virtual cu cei plecaţi din ţară!”, a mai spus el. Nici pe el nu l-au ocolit farsele colegilor. „Mi-aduc aminte că eram cu iubita mea de atunci pe stradă şi o fată a alergat spre mine, m-a sărutat, a spus „Te iubesc!” şi a fugit… Am rămas amândoi muţi dar a fost distractiv”, îşi aminteşte Marius.

Dana Popa