Baietii din trupa Ballance au semnat un contract cu Cirque du Soleil

Apropo.ro / 19.01.2012, 11:31
Baietii din trupa Ballance au semnat un contract cu Cirque du Soleil
Trupa Ballance, doi baieti vanjosi, fosti participanti la "Romanii au talent", a semnat un contract cu celebrul Cirque du Soleil.

Constantin Ciobotaru si Dan Florin Tazlauanu, gimnastii de la trupa Ballance, au ridicat publicul in picioare, iar o tara intreaga si-a tinut respiratia, atunci cand si-au facut aparitia in emisiunea „Romanii au talent„.

Cei doi tineri au avut numeroase spectacole atat in tara, cat si peste hotare, insa recunosc ca nicaieri nu este ca acasa.

Gimnastii spun ca au avut inclusiv oferte sa participe la concursuri de talente din strainatate, dar le-au refuzat, si nu le pare rau deloc.

Ballance

„Am avut posibilitatea sa participam la Britain’s Got Talent, am primit invitatii sa aparem in concursuri in Marea Britanie si in Franta de la agenti din lumea circului, dar ne-am hotarat. Nu vrem sa participam. Chiar daca am fi castigat notorietate, pentru ca un asemenea concurs ne-ar fi tinut pe loc o bucata de timp si n-am mai fi putut evolua pe scena”, sustine Dan.

In Romania nu au prea mult succes, au povestit baietii. „Avem foarte putine cereri, sa ai un eveniment pe luna in tara nu prea renteaza… Publicul roman ne apreciaza foarte tare, dar e greu sa fii pe cont propriu. Nu suntem scumpi, dar tocmai pentru ca avem aparitii foarte rare, cerem mai multi bani pentru un eveniment. O viata am muncit in domeniul asta si, ca sa fiu sincer, noi amandoi inca locuim cu parintii”, spune Dan.

De curand, au semnat un contract cu celebrul Cirque du Soleil. Au fost deja in Montreal pentru antrenamente, iar din aprilie pleaca impreuna cu trupa Saltimbanco in turneu prin Cairo, Liban cu programul Cirque du Soleil.

Numarul cumparat de Cirque du Soleil este compus din cele trei super momente pe care trupa Ballance le-a prezentat la „Romanii au talent„.