„Băieţii”, favoriţii nr.1 la Eurovision – conform datelor neoficiale

De: Nicoleta Nicolae / 27.02.2015, 18:00
Trupa Băieţii conduce într-un clasament neoficial al favoriţilor publicului la Eurovision. Aşadar, cei mai mulţi respondenţi din totalul de aproximativ 1500 de votanţi, au considerat că Băieţii ar fi cei mai potriviţi reprezentanţi ai României în finala Eurovision de la Viena.

Piesa “Dragoste în lanţuri” a fost una dintre cele mai apreciate înscrise în competiţie, reuşind performanţa de a se clasa în primele 12 din sutele de piese participante.

„Ne simţim copleşiţi de emoţii şi ne bucurăm tare mult să vedem că suntem printre favoriţi. De două seri visam că ajungem la Viena. Speram să ne putem baza şi pe data de 8 martie pe voturile voastre”, au declarat Băieţii.



Andy, Alecu şi Răzvan au decis să formeze trupa “Băieţii”, după o noapte de karaoke. Tineri, visători şi plini de energie, Băieţii sunt o prezenţă fresh în industria muzicală de la noi şi care se bucura deja de o comunitate de fani din ce în ce mai numeroasă.

Ba mai mult, Băieţii au trezit intersul şi producătorilor din străinătate, aceştia primind propuneri de a participa la camp-uri de scriere alături de artişti că Sia.

Finala Eurovision va avea loc la Craiova pe data de 8 martie şi va transmisă în direct de TVR.