Bal de Halloween

Apropo.ro / 30.10.2006, 10:55
Bal de Halloween
Maserati Romania doneaza un tur al fabricii Maserati din Modena pentru Balul de Caritate de Halloween Autoitalia Group - Maserati Romania va oferi un tur al fabricii Maserati din Modena, intr-un un pachet generos si inedit, ca donatie pentru licitatia din cadrul celei de-a doua editii a

Maserati Romania doneaza un tur al fabricii Maserati din Modena pentru Balul de Caritate de Halloween

Autoitalia Group – Maserati Romania va oferi un tur al fabricii Maserati din Modena, intr-un un pachet generos si inedit, ca donatie pentru licitatia din cadrul celei de-a doua editii a Balului de Caritate de Halloween, ce va avea loc in Sala Unirii a Palatului Parlamentului, sambata 28 octombrie incepand cu ora 18.30. Balul de caritate este organizat si in acest an de Asociatia Ovidiu Rom (www.halloween.ovid.ro).

Evenimentul va strange fonduri pentru programul „Fiecare Copil in Scoala”, o strategie pe termen lung pentru eradicarea si prevenirea abandonului scolar provocat de saracie.

Peste 1000 de reprezentanti importanti ai mediului de afaceri, diplomatic, politic si media vor veni costumati pentru a sustine aceasta cauza. Oaspete de onoare va fi cunoscuta actrita si activista pentru drepturile copilului Vanessa Redgrave.

Pentru cei care iubesc masinile, luxul si eleganta, Autoitalia Group – Maserati Romania ofera, pentru licitatie, o calatorie pentru doua persoane la fabrica Maserati din Modena – Italia.

Castigatorii licitatiei vor avea parte de o experienta unica prin care vor putea vedea la fata locului cum iau nastere prestigioasele automobile. Pachetul include sejur la hotelul San Francisco*****, biletele de avion si un program cu totul special: turul orasului Modena, turul fabricii Maserati si vizitarea Muzeului Stanguellini unde vor admira superbele exemplare ale colectiei private de automobile Ferrari si Maserati. Vor vizita, de asemenea, prestigioasa fabrica de piele Schedoni, cu o traditie de peste 120 de ani si vor fi oaspetii producatorului de otet balsamic Acetaia, faimos in intreaga lume.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: