Balaci cauta ajutor in Qatar

Apropo.ro / 15.01.2002, 14:09
Balaci cauta ajutor in Qatar
Antrenorul Ilie Balaci va pleca din Romania, marti, la ora 18.00, spre Qatar, pentru a discuta cu doi seici despre posibilitatea achizitionarii gruparii FC Universitatea Craiova. Cei doi seici din Qatar, dintre care unul este presedintele gruparii Al Sadd unde antreneaza Balaci, ar urma

Antrenorul Ilie Balaci va pleca din Romania, marti, la ora 18.00, spre Qatar, pentru a discuta cu doi seici despre posibilitatea achizitionarii gruparii FC Universitatea Craiova.

Cei doi seici din Qatar, dintre care unul este presedintele gruparii Al Sadd unde antreneaza Balaci, ar urma sa devina actionari majoritari la gruparea olteana. Alaturi de cei doi seici, ceilati actionari ar fi Ilie Balaci si Nicu Gheara, Balaci urmind sa devina reprezentantul celor doi seici in Romania. Gruparea olteana, care are 36 de jucatori, ar urma sa fie preluata din vara de la actualul patron Gigi Netoiu.

Balaci, care are contract cu gruparea Al Sadd pana in luna mai, va continua negocierile cu Netoiu, urmind sa fie puse la punct pina la vara detaliile contractuale legate de vinderea gruparii oltene.

Antrenorul formatiei Al Sadd (Qatar), Ilie Balaci, a sosit, pe 6 ianuarie, in Romania, pentru a discuta cu Gigi Netoiu despre posibilitatea cumpararii clubului FC Universitatea Craiova.

Gigi Netoiu a preluat in luna mai a anului 2000 clubul Universitatea Craiova.
Sursa: www.mediafax.ro