Balaci in locul lui Iordanescu

Apropo.ro / 12.12.2001, 07:55
Balaci in locul lui Iordanescu
Presedintele clubului Al Ain, Mohamed Bin Zayed Al Nanyah, l-a contactat pe Ilie Balaci, pentru a-i cere sa-l inlocuiasca pe Anghel Iordanescu la conducerea formatiei Al Ain. Balaci, care are contract cu Al Sadd (Qatar) pana in luna mai 2002, a mai antrenat formatia Al Ain (Emiratele


Presedintele clubului Al Ain, Mohamed Bin Zayed Al Nanyah, l-a contactat pe Ilie Balaci, pentru a-i cere sa-l inlocuiasca pe Anghel Iordanescu la conducerea formatiei Al Ain.

Balaci, care are contract cu Al Sadd (Qatar) pana in luna mai 2002, a mai antrenat formatia Al Ain (Emiratele Arabe Unite) in sezonul 1999/2000, cu care a cucerit Cupa si campionatul. Balaci l-a mai inlocuit pe Iordanescu, in anul 2000, la conducerea tehnica a formatiei saudite Al Hilal.

Iordanescu, care are contract cu Al Ain pina in luna mai 2002, se afla in tratative avansate cu Federatia Romana de Fotbal (FRF) pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei nationale, dupa demisia lui Gheorghe Hagi.

Iordanescu a sosit, la sfirsitul saptaminii trecute, in Romania pentru a discuta cu presedintele FRF, Mircea Sandu, despre preluarea postului de selctioner si a plecat, marti, spre Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul roman urmeaza sa fie numit in postul de selectioner al echipei „tricolore”, daca isi va rezilia contractul cu actuala sa formatie, Al Ain.
Sursa:www.mediafax.ro