Balotelli, orgie cu patru femei înainte de antrenament!

De: Mia Nicolescu / 05.05.2012, 12:20
Balotelli, orgie cu patru femei înainte de antrenament!
Starul celor de la Machester Citz, tânărul Balotelli, a fost surprins petrecând noaptea în compania a patru femei de lux, invitate în casa lui.

Mario Balotelli are doar 21 de ani și lumea la picioare! Fotbalistul de culoare nu se bucură doar de o carieră fotbalistică de succes, ci și de generozitatea femeilor care ar da orice să ajungă în patul lui.

Spre exemplu, în urmă cu câteva zile, Balotelli a invitat patru femei în casa lui și au petrecut până în zorii dimineții. Potrivit unui martor, „fetele arătau devastate când au plecat de la el”. Și pe care că nici fotbalistul nu arăta foarte ok când a ieșit din casă.

Adevărata problemă nu este că Balotelli le-ar fi plătit cu aproximativ 1.000 de lire pe cele patru fete, ci faptul că a doua zi s-a dusamețit la antrenament, echipa lui pregătindu-se intens pentru meciul cu Newcastle.

HEPTA: Mario Balotelli

HEPTA: Mario Balotelli alături de colegii de la Manchester City

„În general, fetele nu lucrează până la ora aia, dar e un client celebru, așa că nu au refuzat. Una dintre ele a plecat la 5 dimineața, însă restul au rămas. Balotelli le-a invitat în piscină, cu șampanie, sigur s-au simțit bine”, a declarat o sursă pentru „The Sun”.

Intră AICI să o vezi pe Zahia Dehar, celebra prostituată a fotbaliștilor din Franța, cu care aceștia au întreținut raporturi sexuale când ea era minoră!