Balthazar

Apropo.ro / 26.06.2002, 18:11
Balthazar
O ureche fina înca mai aude acordurile în ritmul carora a avut loc deschiderea oficiala a restaurantului Balthazar. Cel mai nou restaurant oferit bucureștenilor este, poate, și cel mai rafinatÂ… Situat în imediata apropiere a parcului Gradina Icoanei, într-o vila de început de secol


O ureche fina înca mai aude acordurile în ritmul carora a avut loc deschiderea oficiala a restaurantului Balthazar. Cel mai nou restaurant oferit bucureștenilor este, poate, și cel mai rafinatÂ…

Situat în imediata apropiere a parcului Gradina Icoanei, într-o vila de început de secol XX, complet renovata, reataurantul Balthazar face parte din acea categorie de localuri care, o data vizitata, ți se furișeaza în minte și acționeaza de-a dreptul subliminal.

Nu poți uita ambianța, nu poți uita decorul de un bun gust rar întalnit în București, din care nu lipsește lemnul nobil, nichelul, pereții capitonați în satin metalizat, lumanarile și oglinzile, nu poți uita gustul unic al cocktail-urilor și, mai ales, nu poți uita preparatele bucatariei franceze cu influențe asiatice.

Maestrul bucatar Robert Cruicu combina acest concept cu specialitați cat se poate de japoneze.

Cereți-i orice, de la ficat de gasca cu ananas și dorada caramelizata, la pui Yakitori și Won-Ton vapeur. Nu o sa-l puneți în încurcatura. Decat daca nu le pronunțați corect.

Și înca un amanunt: la Balthazar se mananca cel mai delicios Maki-sushi din oraș.

Mai multe amanunte gasiți chiar în PLAYBOY, daca reușiți sa treceți de paginile cu AndreEA.

Sursa: Playboy