Balul absolvenţilor

De: Mioara Tronaru / 02.06.2008, 00:00
Balul absolvenţilor
Donna Keppel abia şi-a revenit după momentul în care profesorul Richard Fenton, obsedat de frumuseţea ei, i-a măcelărit întreaga familie acum trei ani.

Acum, adolescenta se pregăteşte de balul de la sfîrşitul liceului. Nici prin cap nu-i trece Donnei că profesorul, închis într-un azil de maximă securitate pentru criminali nebuni, a evadat, a pus la punct un plan extrem de minuţios şi a pornit spre ea. În seara balului, Donna şi prietenele ei, Lisa şi Claire, împreună cu prietenii lor, au închiriat un apartament din hotelul în care are loc balul şi plănuiesc să petreacă o noapte de pomină. Singura lor grijă este legată de titlul de regină a balu­lui, care ar putea să revină Lisei, dar şi nesuferitei Crissy. În timp ce Donna şi colegii ei petrec, Fenton se strecoară în hotel… ”Prom Night” este remake-ul filmului omonim din 1980, regizat de Paul Lynch, şi avîndu-i în rolurile principale pe Leslie Nielsen şi Jamie Lee Curtis.

Premiera 6 iunie
TO: Prom Night. Producţie SUA, 2008.
R: Nelson McCormick. Cu: Brittany Snow, Scott Porter, Jessica Stroup, Dana Davis, Collins Pennie, Kelly Blatz, James Ransone, Brianne Davis, Kellan Lutz.
Distribuit de InterComFilm Distribution