Bambi: duet în roz și verde

Apropo.ro / 27.04.2004, 11:16
Bambi: duet în roz   și verde
Raluca și Denisa canta de 4 ani împreuna și sunt "o pata de culoare" în peisajul muzical romanesc. Pentru acest editorial, au adoptat culorile cele mai apropiate de sufletul lor, Denisa, verde intens și energic, precum firea ei, iar Raluca dulcele și femininul roz.

Raluca și Denisa canta de 4 ani împreuna și sunt „o pata de culoare” în peisajul muzical romanesc. Pentru acest editorial, au adoptat culorile cele mai apropiate de sufletul lor, Denisa, verde intens și energic, precum firea ei, iar Raluca dulcele și femininul roz.

Tendințele actuale sunt pe sufletul nostru
Cele doua componente ale trupei Bambi prefera sa se îmbrace elegant și sa poarte tocuri cat mai înalte. „Ne plac hainele care ne pun în valoare feminitatea”, spun ele. Denisa este foarte tranșanta „Nu pot sa sufar încalțamintea sport și nici jeanșii sau treningurile nu sunt punctul meu forte”. Ea prefera pantalonii, care trebuie sa fie cat mai extravaganți… cu diverse modele, dantele, accesorii etc. „Îmi place sa ies din tipare și în viața de zi cu zi, nu numai pe scena.” Anul acesta s-a decis sa adopte verdele – ca fiind culoarea anului, dar poarta cu placere și nuanțe intense de galben.

Raluca, mai blanda și mai calma, prefera suavul roz. „M-am regasit complet în filmul Blonda de la drept!”, afirma ea. Raluca prefera fustele, care trebuie sa fie cat mai scurte cu putința și petrece mult timp în fața oglinzii, încercand sa asorteze cat mai bine diverse accesorii la ținuta. Fetele se îmbraca de la Casa de moda Venezia, își aleg încalțamintea dintre creațiile semnate de Mihai Albu și prefera accesoriile de la Dior.