Bambi nu sunt fetite fitoase

Apropo.ro / 05.03.2002, 10:56
Bambi nu sunt fetite fitoase
Cele doua surori de la Bambi, Raluca si Denisa Tanase, urmeaza sa scoata, in curand, noul lor disc, "Fetite fitoase". Ele se mandresc ca majoritatea pieselor sunt compuse de ele. In ciuda titlului albumului, fetele spun ca nu sunt fitoase, doar ca nu au timp sa iasa cu baietii care le

Cele doua surori de la Bambi, Raluca si Denisa Tanase, urmeaza sa scoata, in curand, noul lor disc, „Fetite fitoase”.

Ele se mandresc ca majoritatea pieselor sunt compuse de ele. In ciuda titlului albumului, fetele spun ca nu sunt fitoase, doar ca nu au timp sa iasa cu baietii care le curteaza

Ce ati facut in ultima vreme?

Am scos clipul la „Fetite fitoase”, avem 10 piese gata, dintre care patru cu linie melodica si text compuse de noi. Cu orchestratia ne-au ajutat Adi Stavian si Catalin Tuta-Popescu. Urmeaza sa facem un clip la o piesa care noua ne place foarte mult, „Dragostea mea”, care va aparea o data cu albumul.

Nu a fost asta prima voastra incercare de compozitie.

Inca de la primul album ne-am dorit sa scriem noi piesele, dar am luat-o incet. Promiteam ca vom scoate un album compus de noi in totalitate. Ei bine, acesta asa si e, in mare parte. Ambitia noastra e ca, la urmatorul, sa ne putem lauda si cu orchestratia.

Cum „se naste” o piesa?

Intamplator. Noi n-am putea compune la comanda. De obicei, piesa iese atunci cand studiem la pian si „divagam”: de la studiul plictisitor al unei sonate de Bach care nu se mai termina, incepem sa improvizam. Piesele reprezinta starea noastra de spirit.

Care va e piesa cea mai draga?

„Dragostea mea” si „Soapte”, ultima pentru ca e o piesa de dans. De aceea o folosim ca intro in concertele noastre.
„Fetite fitoase” pare sa fie un nou succes.
Initial, nu am vrut sa facem videoclip la aceasta piesa, dar a prins foarte bine la public. Ideea videoclipului a venit de la stilista noastra, ea a zis sa fim niste fete de bani gata, fitoase, imbracate foarte frumos, ceva pe ideea filmului „Clueless”.

Voi sunteti niste „fetite fitoase”?

Avem si noi fite de adolescente. Nu fite de vedete. Noi am spus mereu ca nu suntem niste vedete, ci ne consideram niste copii norocosi. Dar avem fite de domnisoare. Primim foarte multe telefoane de la baieti, care ne cer cate o intalnire. Iar noi ii refuzam, pentru ca efectiv nu avem timp. In asta constau fitele noastre. Dar ne intalnim fanii la concerte, ne dau cadouri, jucarioare.

Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ati primit de la fani?

Mascota Bambi. In general, toate ne bucura foarte mult. De Dragobete, am avut un concert la Palatul Copiilor. Abia aparusera ghioceii si a fost o adevarata ploaie de ghiocei, publicul a aruncat cu flori, de era scena plina. Ne-a impresionat gestul lui. Putem spune ca oamenii ne iubesc. Noua nu ni s-a intamplat niciodata ca sa arunce in noi cu sticle sau cu rosii.

V-ar placea sa colaborati cu vreuna dintre trupele de la noi?

Am colaborat deja cu 1Q Sapro. Daca ni s-ar popune o alta colaborare, am accepta-o cu cea mai mare placere. Cred ca ne-ar placea trupa Caramel, pentru ca sunt pe stilul Bambi.

Se castiga bine din muzica?

Depinde de trupa. Noi da, castigam bani din muzica. Asta e meseria noastra, parintii nostri sunt zi si noapte alaturi de noi, nu mai stim ce inseamna odihna de foarte mult timp.

Predati muzica la gradinita, aveti concerte, compuneti piese. Care e partea care va place cel mai mult?

Concertele. Pentru ca ne oprim la McDonaldÂ’s, pentru ca dormim in masina si pentru ca ne intalnim cu fanii nostri.

V-a fost vreodata teama de reactia fanilor vostri?

Da, eram la Braila si fanii au navalit peste noi, pe scena, la sfarsitul spectacolului. Au trantit-o pe Denisa la pamant si de-abia am iesit de-acolo.
Tot atunci, mersesem intr-o incapere unde semnam autografe si fanii se aruncau pe masa in fata noastra, pentru a obtine autograful dorit. O femeie cu o fetita ne-a urmarit cu masina, pentru ca micuta sa puna mana pe noi. Iar la Cerbul de Aur, pe Raluca au luat-o pe sus si o treceau baietii din mana-n mana. Acum ne amuza sa ne amintim, insa acele momente au fost inspaimantatoare.

Cei care vor sa le vorbeasca celor doua fete pot sa le scrie la adresa: [email protected] sau sa le telefoneze la 093.35.82.06

Sursa PRO TV Magazin

Tags: