Ban la ban trage! Pentru ce ia Rihanna cinci milioane de lire sterline?

De: Marian Andrei / 16.10.2012, 18:20
Ban la ban trage! Pentru ce ia Rihanna cinci milioane de lire sterline?
Sărbătorile de iarnă nu puteau scăpa agenților de marketing, care au decis că imaginea artistei este cea mai potrivită în acest scop.

Concret, Rihannei i s-au propus 5 milioane de lire sterline (6,2 milioane euro) pentru a porni instalația de Crăciun din centrul comercial Westfield Stratford din Londra și a susține, cu această ocazie un concert pentru fanii ei.

„Rihanna este încântată. Știe că acest contract este important și este total de acord să participe la eveniment – dacă acesta își va găsi un loc în programul ei. Westfield Stratford a avut un an minunat grație Jocurilor Olimpice și vrea să cheltuiască mult pentru a sărbători. Deși contractul final încă nu a fost semnat, ei sunt dispuși să plătească 5 milioane de lire sterline pentru ea. Se așteaptă ca 20.000 de persoane să vină să ocupe parcul în care se află complexul comercial”, a declarat o sursă apropiată cântăreței.

Rihanna, care și-a lansat primul material discografic în 2005, a deținut supremația topurilor muzicale cu pese precum „Umbrella”, „Take a Bow” sau „Disturbia”. Cântăreața, ale cărei albume s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, a fost recompensată cu nouă premii Grammy.