Banceu: Puteam castiga

Apropo.ro / 30.07.2007, 14:50
Banceu: Puteam castiga
Directorul general al Universitatii Cluj, Alin Banceu, crede ca echipa clujeana putea obtine victoria in meciul de ieri cu Pandurii Targu Jiu. "E un rezultat care ne aduce primul punct din cele pe care trebuie sa le strangem pentru a ne atinge obiectivul. Cu mai multa incredere in fortele

Directorul general al Universitatii Cluj, Alin Banceu, crede ca echipa clujeana putea obtine victoria in meciul de ieri cu Pandurii Targu Jiu.

„E un rezultat care ne aduce primul punct din cele pe care trebuie sa le strangem pentru a ne atinge obiectivul. Cu mai multa incredere in fortele noastre si cu putina sansa puteam castiga. Mi-as fi dorit foarte mult asta pentru suporterii nostri, care au fost extraordinari, si pentru cei care investesc bani si dragoste, cei care au fost si raman alaturi de noi in Liga I”, a declarat Banceu pentru siteul oficial al clubului.

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susținut duminica, pe teren propriu, in compania formației Pandurii Targu Jiu.

Golurile au fost marcate de Djapka ‘9, pentru Pandurii si Goga ’44, pentru U Cluj.

Mirel Mircea