„Bancul topless” face furori printre useri! Va urma…

De: Dragos Tanase / 22.10.2008, 16:57
"Bancul topless", de la Showbiz.ro, face furori printre useri, iar din luna noiembrie o noua fata asteapta sa se dezbrace!

Roxana Nitu, protagonista serialului "Bancul Topless", de pe Showbiz.ro, este la mijlocul drumului. Jumatate din episoadele proiectului au fost difuzate si au avut un mare succes printre userii Apropo.ro si Showbiz.ro!

Totul a inceput in forta, pe data de 1 octombrie, Roxana spunand bancuri spumoase si afisand o imagine extrem de sexy, iar misiunea ei se va incheia pe 12 noiembrie.

Ea a marturisit, in exclusivitate pentru Apropo.ro, ca a fost recunoscuta pe strada de cei care ii urmaresc zilnic rubrica de pe Showbiz.ro, insa nu toti au avut o parere pozitiva despre alegerea ei.

"Cat despre prietenii mei, pot spune ca parerile sunt impartite la fel ca si cele ale vizitatorilor site-urilor, unii m-au felicitat pentru curaj, probabil din respect, altii mi-au spus ca puteam alege sa fac altceva mai decent. Cred ca este o problema de mentalitate, la noi in Romania, fata de acest tip de aparitii", a mai spus Roxana.

Ea a acceptat aceasta provocare, deoarece i s-a parut interesanta ideea, avand in vedere ca este ceva nou pe piata, dar in acest moment nu ar mai spune bancuri topless, fiind implicata oricum intr-un alt proiect.

NU RATA GALERIA FOTO CU ROXANA NITU, DE PE SHOWBIZ.RO!

Roxana Nitu spune Bancul Topless, pe Showbiz.ro

Roxanei ii face placere sa primeasca critici de la persoane care nu o cunosc si care fac speculatii doar de dragul senzationalului.

"Vreau sa le multumesc prietenilor care au fost alaturi de mine si vizitatorilor site-ului care m-au felicitat", a declarat Roxana la sfarsitul interviului.

Desi, din 12 noiembrie, ea nu va mai spune Bancul topless, Showbiz.ro pregateste si alte surprize cu fete frumoase si bancuri haioase spuse le fel de… topless!