Bănică Jr., la un pas de bătaie cu un vatman

De: Mia Nicolescu / 27.03.2013, 09:14
Ștefan Bănică Jr. a reușit să enerveze la maxim un vatman în momentul în care a trecut cu mașina pe șina de tramvai. Vatmanul a coborât și a început să dea cu pumni în mașina artistului.

Evenimentul a avut loc în zona Barbu Văcărescu, când, mult prea grăbit și nerăbdător ca să îndure aglomerația și să stea bară la bară cu celelalte mașini, Ștefan Băbică Jr. a ales să ia un alt drum, pe linia de tramvai.

În spatele lui se apropia cu pași repezi un tramvai plin ochi cu oameni care, probabil, se grăbeau să ajungă cât mai repede la destinație. Și ar fi făcut-o, daca SUV-ul lui Bănică Jr. nu le-ar fi stat în cale.

Mașina lui Ștefan Bănică Jr.

Mașina lui Ștefan Bănică Jr. aflată pe șina de tramvai

Aflat pe linia de tramvai, dar cu ochii la semafor, artistul nu a observat că cel pentru tramvaie arată verde.

Astfel, înfuriat la maxim că nu-și poate coborî tramvaiul de pe linii pentru a ocoli mașina care bloca drumul, vatmanul s-a dat jos din tramvai și s-a postat lângă geamul lui Bănică, moment în care a început să înjure ca la ușa cortului: „Da’ de ce mă ții încă un semafor, jegosule?! Ți-a luat mă-ta mașină?”.

Vatmanul lângă mașina lui Ștefan Bănică Jr.

Vatmanul se îndreaptă furios către mașina lui Ștefan Bănică Jr.

Indiferența lui Ștefan Bănică Jr. l-a enervat și mai tare pe bărbat, care a trecut la fapte, lovind cu pumnii mașinia. Tot ce a făcut artistul a fost să aștepte liniștit culoarea verde pentru mașini și a demarat în trombă, lăsându-l pe vatman să mai aștepte o tură la culoarea roșie pentru tramvaie.