Bănică jr şi Carla’s Dreams au făcut un concurent să râdă cu lacrimi

De: Cristiana Trifu / 06.09.2017, 15:18
Bănică jr şi Carla’s Dreams au făcut un concurent să râdă cu lacrimi
Cel de-al şaptelea sezon al show-ului „X Factor”, care va avea premiera pe 10 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, îi aduce pe cei patru juraţi, Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. în ipostaze dintre cele mai diverse şi le scoate la iveală calităţi mai puţin ştiute.

 Având în faţa lor pe scenă un tânăr concurent cu un râs extrem de colorat, juraţii X Factor şi-au făcut o misiune din a-l amuza. Astfel, înainte de a-l asculta cântând, Carla’s Dreams şi-a încercat norocul cu un banc scurt. ”De ce se ascund elefanţii în cireş?”, a întrebat juratul. ”Pentru că au ochii roşii”, a venit repede şi răspunsul său, care l-a făcut pe Alin, concurentul de pe scenă, să râdă copios.

             Ştefan Bănică jr a plusat apoi cu un banc la fel de sec. ”De ce rinocerul are corn? Pentru că… nu a găsit chiflă!”, a fost gluma care l-a făcut pe tânărul concurent să izbucnească din nou în hohote de râs, spre deliciul celor prezenţi.  

”Nu ai cum să te abţii, au răspunsuri foarte seci, tocmai de aceea te fac să râzi cu lacrimi astfel de bancuri”, a mărturisit amuzat concurentul. Cum s-a descurcat apoi Alin cu interpretarea sa, telespectatorii vor afla pe 10 septembrie, imediat după Observator, de la 20.00, când spectacolul prinde culoare în noul sezon al supershow-ului „X Factor”.

O ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Poveşti şi personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin faţa telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor”, în cel mai nou sezon al super show-ului de la Antena 1.

Duminică, 10 septembrie, odată cu marea premieră „X Factor”, de la 20:00, pe Antena 1, Antena Group şi cea mai mare familie de vedete duc mesajul „Mereu cu tine” mai departe prin evenimentul care deschide toamna, Ziua  X. Ziua X reprezintă o serie de concerte live, la nivel naţional, în trei dintre cele mai mari oraşe ale ţării, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, susţinute de cele mai mari nume din industria muzicală. Delia, Carla’s Dreams sau Holograf sunt doar câţiva dintre cei care vor face show în Piaţa Universităţii din Bucureşti, în Piaţa Operei din Timişoara şi Palatul Culturii de la Iaşi. O zi maraton, cu #100demomentedespectacol, ziua X aduce Antena Live Show în mijlocul oamenilor, începând cu ora 17.00, pentru „Mai mult decât un concert”.