Banicioiu cere PSD sa depuna motiune de cenzura

Apropo.ro / 07.08.2007, 16:06
Banicioiu cere PSD sa depuna motiune de cenzura
Presedintele TSD, deputatul Nicolae Banicioiu, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca va solicita conducerii PSD ca, la începutul sesiunii parlamentare din toamna, sa initieze si sa depuna o motiune de cenzura împotriva Guvernului Tariceanu, ca urmare a ineficientei acestuia. "Sunt

Presedintele TSD, deputatul Nicolae Banicioiu, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca va solicita conducerii PSD ca, la începutul sesiunii parlamentare din toamna, sa initieze si sa depuna o motiune de cenzura împotriva Guvernului Tariceanu, ca urmare a ineficientei acestuia.

„Sunt total nemultumit de Guvernul Tariceanu II, ca si de Guvernul Tariceanu I. Tara nu mai poate fi guvernata si, în consecinta, actualul Guvern trebuie sa plece. Voi solicita conducerii PSD ca, la începutul sesiunii parlamentare urmatoare, sa depuna o motiune de cenzura împotriva actualului Guvern”, a declarat Banicioiu.

Solicitarea deputatului PSD ar putea intra în discutia conducerii partidului saptamâna viitoare, în cadrul unei întâlniri informale a liderilor social-democrati, care ar putea avea loc pe 14-15 august, la Bran.

Dupa o pauza de circa trei saptamâni, aferenta perioadei de concedii, presedintele PSD, Mircea Geoana, si secretarul general Titus Corlatean, au avut, luni, împreuna cu o parte dintre vicepresedinti, o prima întâlnire informala, la sediul central al partidului.

Mediafax