Bara va finanța în continuare clubul UTA Arad

Apropo.ro / 26.05.2007, 14:11
Bara va finanța în continuare clubul UTA Arad
Finanțatorul Nicolae Bara a anunțat, vineri, ca va ramâne și în sezonul viitor la UTA Arad, dupa ce în ultimele zile a luat în calcul posibilitatea desparțirii de club, transmite corespondentul MEDIAFAX. Bara a facut anunțul privind ramânerea sa la UTA în

Finanțatorul Nicolae Bara a anunțat, vineri, ca va ramâne și în sezonul viitor la UTA Arad, dupa ce în ultimele zile a luat în calcul posibilitatea desparțirii de club, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bara a facut anunțul privind ramânerea sa la UTA în cadrul banchetului de final de sezon organizat vineri seara, la care au participat toți jucatorii și antrenorii formației aradene.

„În doi trei ani o sa aducem echipa lânga Steaua și Dinamo. Aștept de la antrenorul Marius Lacatuș, care are atâtea trofee obținute ca jucator, sa aduca o cupa și la Arad”, a spus Bara.

Jucatorii formației UTA vor intra în vacanța de sâmbata și vor reveni la Arad în 16 iulie, când este programata reluarea pregatirilor în vederea sezonului 2007/2008. Jucatorii antrenați de Marius Lacatuș vor efectua un prim cantonament la Felix, iar la începutul lunii iulie vor pleca într-un stagiu de pregatire în stațiunea Kaprun, din Austria.

Mediafax