Barack Obama,umorist la un talkshow (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 10.12.2014, 10:23
Barack Obama,umorist la un talkshow (VIDEO)
Invitat de umorist la emisiunea "The Colbert Report", difuzată de canalul Comedy Central, preşedintele american s-a pus, cu o plăcere evidentă, în pielea celebrului animator, înainte de a răspunde la întrebările delicate ale lui Stephen Colbert.

„Acest tip este atât de arogant, sunt sigur că vorbeşte despre el la persoana a treia”, a spus preşedintele american Barack Obama despre el însuşi, zâmbind, în faţa camerei, luni seara, la celebrul talkshow satiric al umoristului Stephen Colbert.

În timp ce Colbert a salutat cifrele bune ale ocupării forţei de muncă, Obama s-a felicitat şi s-a lansat într-un lung răspuns asupra necesităţii creşterii salariului minim. „Vi-l ofer, aţi angajat o mulţime de oameni, în special secretari ai Apărării”, l-a întrerupt umoristul, referindu-se la recenta numire de către liderul de la Casa Albă a celui de-al patrulea şef al Pentagonului în doar şase ani, relatează Mediafax.

„E adevărat, aceasta a ameliorat puţin cifrele”, a recunoscut Obama, amuzat.

 Cum arată viaţa de zi cu zi a unui preşedinte al Statelor Unite? Face el lucruri „normale”, cum ar fi să-şi lase şosetele pe jos? „Absolut”, a răspuns Obama râzând.

În fond, îi place lui Barack Obama să fie preşedinte? „Ador această meserie. Este un privilegiu extraordinar”, a răspuns el, după care a dezvăluit că soţia sa şi cele două fiice ale sale râd de urechile lui mari.

„Când mă întorc acasă, Michelle, Malia şi Sasha nu îmi fac cadouri. Ele nu mă primesc ca un erou, ci sunt nemiloase cu mine”, a recunoscut preşedintele american.