Barbara, de la Mandinga, a rămas fără voce. Starea cântăreţei

De: Cristiana Trifu / 06.09.2018, 11:00
Barbara, de la Mandinga, a rămas fără voce. Starea cântăreţei
Prima transformare îi creează mari emoţii Barbarei Isasi, solista trupei Mandinga, în prima ediţie a noului sezon “Te cunosc de undeva!”, care începe sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Din cauza unei răceli puternice, frumoasa concurentă rămâne fără voce, chiar cu câteva ore înainte să o imite pe Rihanna, celebra artistă originară din Barbados.

Barbara intră în panică şi începe să plângă în culise, în ciuda eforturilor colegilor de a o linişti şi încuraja. Se vede nevoită să intre în pauză vocală totală până la intrarea în scenă şi să se doftoricească cu medicamente pentru gât şi ceai de ghimbir.

Cum va reuşi ea, în aceste condiţii, să o imite pe Rihanna, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbăta aceasta. Cel de-al 13-lea sezon al show-ului tranformărilor îi aduce în postura de concurenţi, pe scena de la „Te cunosc de undeva!”,  pe Connect-R, Ana Baniciu şi RaluKa, Romică Ţociu, Alexandra Velniciuc, Mihai Trăistariu, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghişan, Jean de la Craiova şi Barbara Isasi, solista trupei Mandinga. Concurenţii vor fi jurizaţi în acest sezon de Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Aurelian Temişan (întregul show) şi noul lor coleg, Cristi Iacob (actorie).

Telespectatorii vor avea acces în culisele show-ului, prin intermediul Gianinei Corondan, care le va oferi imagini şi informaţii din camera transformărilor, din spatele scenei sau din cabinele vedetelor. Show-ul “Te cunosc de undeva!”, ajuns la cel de-al 13-lea sezon, este prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

 

 

Tags: