Barbara Isasi, de la Mandinga, s-a mutat în România de datorită iubitului

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 10:54
Barbara Isasi, de la Mandinga, s-a mutat în România de datorită iubitului
Barbara Isasi, solista trupei “Mandinga”, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor descoperi din 8 septembrie, în postura de concurentă a show-ului “Te cunosc de undeva!”, se teme să cânte muzică populară românească.


“Mi-e teamă că nu mă voi descurca în limba română. De aceea, sper să nu îmi pice la ruletă niciun cântăreţ de muzică populară”, spune solista spaniolă.

Barbara s-a născut la Madrid şi locuieşte în România de doar doi ani şi jumătate. A învăţat însă destul de bine româneşte, datorită iubitului ei, care este român.
În show-ul transformărilor, i-ar plăcea să imite femei pe care ea le consideră puternice, precum Beyonce, J Lo, Shakira sau Mary J.Blige, dar şi bărbaţi. “Să mă transform într-un bărbat, asta ar fi într-adevăr o provocare pentru mine”, mai spune Barbara.

Ce surpriză i-a pregătit ruleta personajelor Barbarei pentru prima ediţie a show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediţie a noului sezon “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.