Bărbat arestat după ce a încercat să intre în casa actorului Tom Cruise

De: Gabriela Voicu / 30.10.2012, 12:00
Bărbat arestat după ce a încercat să intre în casa actorului Tom Cruise
Un bărbat turmentat a fost arestat după ce a sărit gardul care înconjoară proprietatea lui Tom Cruise din Beverly Hills.

Un bărbat a fost imobilizat de autorități cu ajutorul unei arme cu electroșocuri și arestat după ce a încercat să sară gardul care înconjoară proprietatea actorului Tom Cruise din Beverly Hills.

Jason Sullivan, vecinul în vârstă de 41 de ani al starului de cinema, care este model si prezentator TV, a fost arestat pentru încălcarea proprietății, duminică seara, și dus la spital pentru a primi tratament în urma electroșocurilor care i-au fost aplicate.

Tom Cruise nu se afla acasă când a avut loc incidentul, iar după ce a aflat a decis să nu îl reclame la poliție, convins fiind că nu avea intenții rele.

Aflat sub influența alcoolului, Sullivan ar fi confundat proprietatea lui Tom Cruise cu cea a agentului de la Hollywood Kevin Huvane, care i-a aparținut inițial.

Vila lui Tom Cruise

De curând, actorul american a dat în judecată publisherul unei reviste care a publicat un material susținând că starul de cinema și-ar fi abandonat fiica născută din relația cu actrița Katie Holmes de care a divorțat în acest an.

Tom Cruise cere daune în valoare de 50 de milioane de dolari de la revista Life and Style.