Bărbat arestat pentru că… a defecat accidental în pantaloni

De: Gabriela Voicu / 29.07.2013, 16:30
Bărbat arestat pentru că... a defecat accidental în pantaloni
Ronald Strong, un american în varsta de 50 de ani, care a defecat accidental în pantaloni, a plătit pentru asta cu vârf și îndesat.

Nu multora dintre noi li se intamplă să treacă prin momente stânjenitoare precum cel experimentat de Ronald Strong, un american în varsta de 50 de ani, care a defecat accidental în pantaloni și a plătit pentru asta cu vârf și îndesat.

În SUA, legile din unele state pot fi cu totul absurde, iar Maine este unul din locurile în care o poți păți serios dacă îți faci nevoile în public, fie și accidental.

Revenind la omul nostru, el s-a prezentat la un tribunal din Portland cu ocazia unui proces civil și a defecat în pantaloni din cauza unei boli de inima care îi afecta echilibrul gastrointestinal.

Bărbatul a anunțat un gardian că avea nevoie la toaletă, dar până să fie însoțit acolo a făcut pe el și a murdărit podeaua instituției. Ajuns în cele din urmă la toaletă, Strong a încercat să se curețe și și-a aruncat lenjeria intimă. Din nefericire, a lăsat în urmă o mizerie atât de mare încât tribunalul respectiv l-a condamnat la o săptămână de închisoare.

Omul de serviciu care a avut sarcina să curețe baia ulterior a spus că 75% din podea era acoperită cu fecale, la fel și o parte din pereți. După incident, baia a fost fotografiata, dar din fericire nu înainte de a fi fost curățată.