Bărbat evacuat din cauza piesei „Viva Forever” a trupei Spice Girls

De: Gabriela Voicu / 01.02.2013, 12:00
Bărbat evacuat din cauza piesei
Vecinii nu au mai suportat! Un bărbat din Marea Britanie care asculta obsesiv piesa "Viva Forever" a trupei Spice Girls a fost evacuat din propria locuință.

Un fan al trupei Spice Girls a fost evacuat din propria locuință după ce vecinii lui s-au plâns că bărbatul asculta non stop piesa „Viva Forever”.

Gavin Townroe obișnuia să deruleze melodia fetelor de la Spice Girls atât de des și o asculta atât de tare încât unul dintre vecinii lui a fost nevoit să își ia liber de la serviciu din cauză că nu putea dormi.

Townroe, în vârstă de 34 de ani, asculta această melodie obsesiv, la orice oră, în timp ce vecinii lui simțeau nevoia să plece din case doar pentru a nu mai auzi muzica.

Spice Girls – „Viva Forever”

Ei l-au denunțat prima dată pe Gavin Townroe anul trecut, iar bărbatul a primit atunci un avertisment din partea polițiștilor, fiind obligat să asculte muzica la volum scăzut. Cu toate acestea, în octombrie, el a încălcat cerințele oamenilor legii și a fost condamnat la șase saptamani de închisoare, cu suspendare.

Recent, însă, bărbatul a fost evacuat din propria locuință, după ce primăria din Nottingham, Anglia, a luat măsuri în acest sens.