Bărbaţi la 4 ace! Cine sunt cei mai eleganţi urmaşi ai lui Adam

De: Nicoleta Nicolae / 24.06.2015, 11:00
Bărbaţi la 4 ace! Cine sunt cei mai eleganţi urmaşi ai lui Adam
Actorii Brad Pitt, Ryan Gosling, Bradley Cooper şi Daniel Craig, cântăreţii Pharrell Williams şi Jay-Z şi fotbaliştii David Beckham, Cristiano Ronaldo şi Mario Balotelli au fost incluşi în lista anuală a celor mai eleganţi 20 de bărbaţi în viaţă, alcătuită de revista GQ, informează dailymail.co.uk.

De obicei, revista GQ plasează un singur star masculin pe coperta numărului aniversar dedicat celor mai eleganţi bărbaţi în lume, iar acea imagine este realizată de un fotograf de prim rang şi prezintă de regulă un bărbat celebru, îmbrăcat în haine create de un designer cunoscut.

Însă numărul din luna iulie, dedicat celor mai eleganţi 20 de bărbaţi în viaţă, are pe copertă o imagine fragmentată, alcătuită din fotografiile mai multor bărbaţi celebri.

Astfel, printre vedetele masculine selectate de editorii de la GQ se află rapperul Kanye West, actorii Brad Pitt şi Ryan Gosling, dar şi Jaden Smith, fiul actorului Will Smith.

În acest număr aniversar au mai fost incluşi, printre alţii, actorul Bradley Cooper şi cântăreţii Pharrell Williams şi Jay-Z.

De altfel, Jay-Z este singurul bărbat din această listă care apare într-o fotografie alături de soţia sa, cântăreaţa Beyonce.

Sursa MEDIAFAX