Bărbați, vouă ce preludiu vă place?

Apropo.ro / 11.06.2012, 12:30
Bărbați, vouă ce preludiu vă place?
Există un mit persistent în jurul faptului că bărbații nu prea se dau în vânt după joaca de dinainte de sex, că nu își doresc decât un sărut aici, o mângâiere dincolo și gata, sunt pregătiți de acțiune.
Deci, ce vrea un bărbat la preludiu?
 
 
Să te vadă goală
 
 
Chiar dacă te-ai mai dezbrăcat în fața partenerului tău, există șanse bune să nu fi apucat să se desfete cu imaginea corpului tău complet gol mai mult de câteva secunde. Poate te dezbraci prea repede sau corpurile voastre sunt prea aproape pentru a te putea admira. Dar să te privească goală cu siguranță îi stârnește libidoul.
 
 
Când un bărbat vede o imagine sexy, nivelurile sale de testosteron cresc, activându-i apetitul sexual. Cu cât îi lași ochii să întârzie mai mult pe imaginea corpului tău, cu atât mai excitat va fi. În plus, și tu te vei simți mai jucăușă sexual știind că este atât de fascinat de corpul tău.
 
 
În timp ce stă în pat, dezbracă-te de haine încet. Păstrează luminile aprinse și spune-i că poate să privească, dar nu poate să atingă. Mișcă-te lasciv și lasă-l să te vadă din diferite unghiuri, apoi apleacă-te spre el pentru câteva secunde. Pentru a-i atrage privirea spre o anumită parte a corpului, mângâie-te cu degetele și prinde zona respectivă în palmele tale. Sau ține-o acoperită ceva mai mult – purtând sutientul sau chiloțeii. Când, în sfârșit, te vei dezbrăca complet, el va simți că vede ceva tabu, lucru care îl va excita.
 
 
Să audă cât de mult te excită
 
 
Înainte ca orice atingere să aibă loc, apropie-te de partenerul tău și șoptește-i cum te-a făcut să te simți. Mulți bărbați nu sunt stârniți de șoapte senzuale, dar acestea creează anticipare.
 
Nu îți fie teamă să fii explicită – de exemplu, spune-i cât de „înfiorată” ești acolo… jos. Odată ce intră sub vraja ta, pune-ți degetele ușor, aproape de părțile lui intime. Prin aluziile fizice la acțiunea ce urmează, dorința lui va lua foc.
 
DĂ‚ CLICK PE POZĂ‚ CA SĂ‚ CITEȘTI CONTINUAREA

Ce preludiu le place barbatilor