Bărbaţii din viaţa Deliei: Vedeta a avut relaţii tumultuoase

De: Alexandra Necsoiu / 28.06.2017, 14:53
Bărbaţii din viaţa Deliei: Vedeta a avut relaţii tumultuoase
Bărbaţii din viaţa Deliei Matache i-au oferit un adevărat carusel de emoţii vedetei, care s-a implicat foarte mult în fiecare relaţie pe care a avut-o.

Mulţi dintre bărbaţii din viaţa Deliei Matache au fost personaje publice. Artista nu şi-a ascuns relaţiile, mai ales că acestea păreau să îi aducă din ce în ce mai multă popularitate. Primul dintre bărbaţii din viaţa Deliei Matache a fost Ovidiu Anton.

Delia, goală alături de un artist. Vedeta, în “pielea” Evei – FOTO VIRAL

Cum arată tatăl biologic al Deliei. Bărbatul s-a retras din societate

Fanii au fost în DELIR(IA)! Delia, în bikini minusculi. Are o siluetă beton! – FOTO

“Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu şi în niciun caz profa de religie”

Cum arată dressingul Deliei din apartamentul ei de lux. Un loc nonconformist – FOTO

Relaţia cu omul de afaceri Florin Moldoveanu a fost printre primele mediatizate. . Cei doi s-au cunoscut în anul 2003 şi s-au iubit cu foc timp de doi ani, însă, spre sfârşitul relaţiei, s-a zvonit că acesta ar fi înşelat-o. La despărţire, şi-au aruncat vorbe grele, însă nu au reuşit să pună punct.

Şase ani mai târziu, Delia şi-a adus aminte de fosta idilă şi s-a împăcat cu Florin, chiar dacă acesta era, deja, căsătorit cu o altă femeie. Iar artista a fost dispusă să aştepte divorţul, însă nu mai mult de doi ani. Când a observat că Florin nu luase nici o măsură în sensul despărţirii de nevastă, vedeta şi-a luat bagajele şi a plecat.

Printre bărbaţii din viaţa Deliei Matache se numără şi Edi Iordănescu, fiul antrenorului Anghel Iordănescu, cu care artista s-a iubit timp de doi ani, în perioada 2004 – 2006. Existau zvonuri cum că Edi ar fi înşelat-o pe artistă. Răzvan Munteanu s-a dovedit a fi sufletul ei pereche, drept dovadă fiind şi faptul că cei doi şi-au unit destinele în vara anului 2012.