Barbații grași vor femei suple

Apropo.ro / 22.09.2004, 12:39
Barbații grași vor femei suple
Barbații se așteapta ca femeile sa arate perfect, chiar daca ei înșiși lasa de dorit la acest capitol, transmite Sky News. Aproape doua treimi dintre barbații chestionați în cadrul unui sondaj au spus ca femeile ar trebui sa aiba grija de înfațișarea


Barbații se așteapta ca femeile sa arate perfect, chiar daca ei înșiși lasa de dorit la acest capitol, transmite Sky News.

Aproape doua treimi dintre barbații chestionați în cadrul unui sondaj au spus ca femeile ar trebui sa aiba grija de înfațișarea lor. Cînd au fost întrebați daca ei înșiși ar trebui sa faca același lucru, mai puțin de jumatate au spus ca acorda importanța înfațișarii lor.

Aproape 70% dintre barbați apreciaza cel mai mult la o femeie sînii fermi, în timp ce 65% au spus ca este important un abdomen plat și 57% lipsa celulitei, arata sondajul realizat de site-ul DailyDietTracker.co.uk.

Se pare însa ca femeile sînt și mai exigente cu ele decît sînt barbații, 92% dintre cele chestionate spunînd ca este extrem de important sa arați bine. Pentru ele, cel mai mult conteaza sa aiba abdomenul plat, apoi sînii fermi.

Potrivit aceluiași sondaj, ceea ce femeile apreciaza la înfațișarea unui barbat este un piept musculos și un posterior tare.

Mediafax