Barbatii, in trend cu frizurile

Apropo.ro / 11.06.2008, 13:10
Barbatii, in trend cu frizurile
Hainele pe care le porti si pantofii spun multe despre tine. Fiecare isi alege look-ul vestimentar care considera ca il avantajeaza.

Hainele pe care le porti si pantofii spun multe despre tine. Fiecare isi alege look-ul vestimentar care considera ca il avantajeaza. Nu este un must sa te imbraci dupa ultima fita, insa poti imprumuta anumite accesorii care iti pun in evidenta stilul si personalitatea. Daca ti-ai ales vestimentatia, a venit timpul alegerii unei frizuri.

Nu alege o frizura la intamplare, ci tine cont si de forma fetei, accentele de hair-styling, daca porti ochelari, job-ul tau dar si de hainele pe care le porti.

Ce-i drept, piata este mai bogata in coafuri pentru genul feminin, insa nici barbatii nu sunt lasati fara idei.

Care sunt cele mai populare trenduri de hair-style in 2008?

In 2008, trendurile impun lungimi scurte de par sau lungi. In general, parul nu are o carare anume, ci este lasat liber, asa cum se aranjeaza natural. Nimic nu trebuie fortat, iar produsele de styling sunt la dispozitia ta pentru a da un plus frizurii. Se simt accente usoare ale anilor ’40 si ’50, in stilul perioadei lui Humphrey Bogart, look-ul lui Al Capone sau Superman.

Trebuie schimbata frizura in functie de sezon si trend?

De ce nu? Daca se schimba trendurile in moda, de ce nu s-ar schimba si o frizura? Nu te arunca la cea care iti place mult, deoarece s-ar putea sa nu iti stea si bine. Este frumos cu ce iti sta bine, nu cu ce se poarta. Incearca mai multe variante pana iti gasesti stilul.

Varsta impune limite in trendurile hairstyling-ului?

Varsta este irelevanta. Important este stilul persoanei care adopta schimbarea. Exista intr-adevar persoane cu meserii serioase care prin look exprima si o doza de "viata", dar si persoane mai in varsta pe care frizura neadecvata nu ii ajuta, deloc. Evident ca un bunic nu va purta o creasta ponyhawk, decat daca toata viata a fost fan si a trait in acest stil (si nu locuieste la oras). Nu uita ca frizura iti da un stil aparte.

hair Cum ramane cu tunoarea clasica?

Ce este clasic, clasic ramane si se poate purta peste ani. Parul se aranjeaza dupa cum il obisnuiesti, iar daca o viata ai purtat cararea lateral, cu rabdare vei ajunge si la rezultatul pe care il doresti. Daca stilul tau clasic iti pune in valoare trasaturile fetei, forma ochilor, culoarea ochilor, nu vad de ce ai renunta la ea. Poti, daca vrei o mica schimbare, sa folosesti produse de styling care sa ii aduca un plus de ingrijire.

Trebuie sa imi ingrijesc mereu parul?

Da. Asa cum fac si femeile cu podoaba lor capilara, asa trebuie sa faci si tu. Este vorba de ingrijirea parului, de un aspect sanatos. Cum li se intampla femeilor, si barbatilor le cad fire de par, si la ei trebuie hranita pielea capului. In primul rand este vorba de sanatatea pielii scalpului dar si a firului de par. Nimic nu este mai urat decat sa vezi pe cineva cu piele descuamata pe umerii sacoului. Este inestetic si un punct in minus la aspect. Incearca produsele care iti hranesc, iti hidrateaza parul, dar si care il revitalizeaza.

Chiar daca esti barbat si comentezi ca nu ai prea mult timp pentru tine sau ca doar metrosexualii se ingrijesc cu atentie, nu mai gasi scuze. Vorbeste cu prietenii tai, mai citeste reviste, intra pe internet si vei gasi o gramada de informatii utile pentru tine. Un barbat ingrijit si cu tinuta studiata, va atrage mereu partea feminina.