Barbatii inteligenti au spermatozoizi de „calitate”

Apropo.ro / 20.10.2008, 12:11
Barbatii inteligenti au spermatozoizi de
Barbatii care au un IQ ridicat au si spermatozoizi de calitate, iar cei mai putin "inzestrati" au cam pierdut teren!

Calitatea spermei este un bun indicator al nivelului de inteligenta al barbatului, afirma psihologul Geoffrey Miller de la Universitatea din New Mexico, in urma unui studiu realizat pe acesta tema.

Testele au aratat ca barbatii cu un IQ ridicat au si spermatozoizi mai inteligenti, in timp ce barbatii mai lenesi au inregistrat un scor mai mic.

Astfel, se sugereaza ca femeile cauta un anume tip de barbat sanatos ca si partener, dupa cum sustine si cercetatorul psiholog.

"Nu este neaparat necesar ca aceleasi gene sa influenteze calitatea spermei si inteligenta", mentiona Geoffrey Miller.

Calitatea spermei si inteligenta sunt doua caracteristici interconectate printr-o retea de factori biologici si de mediu care au evoluat, acestea ajutand femeia sa isi aleaga partenerul.

Cercetatorii au descoperit ca in aparenta conexiunea sperma – inteligenta dupa ce au reanalizat situatia tinand cont de evenimentele petrecute in 1985 si efectele razboiului din Vietnam. Din cei 4.402 veterani care au fost studiati timp de trei zile psihic si mental, 425 au putut sa ofere si monstre de sperma.

manual inteligenta

Tinand cont de factori si rezultate, ca de exemplu varsta, droguri sau medicamente, abstinenta inainte de a da monstrele de sperma, Miller alaturi de cercetatori au gasit o conexiune intre numarul spermatozoizilor si motilitatea acestora, in urma unor teste verbale si de matematica.

"Relatia dintre creier – inteligenta si sperma nu este extraordinara, dar este semnificativa". a adaugat Miller. Toate acestea sunt in legatura unele cu altele, calitatea spermei si inteligenta merg impreuna.

URMARESTE BANCURI TOPLESS NUMAI PE SHOWBIZ.RO

BANCURI TOPLESS SHOWBIZ.RO