Bărbații știu să țină un secret!

De: Marian Andrei / 21.11.2012, 14:30
Bărbații știu să țină un secret!
Deși majoritatea femeilor cred că au situația sub control și știu totul despre partenerul lor, realitatea este "puțin" diferită.

Potrivit unui nou studiu, efectuat de BullGuard, milioane de bărbați din întreaga lume se ascund, cel puțin în unele situații, de partenera lor.

Astfel, cercetătorii declară că cel puțin unul din cinci bărbați mențin activ un cont de email deschis cu ani în urmă, pentru a conversa cu o fostă iubită sau cu persoanele pe care actuala sa jumătate nu le agreează. Bineînțeles, actuala habar nu are de existența acestui mijloc secret de comunicare.

Mulți dintre cei chestionați au declarat că, pe langă vechile conturi, își deschid încă unul în cazul în care au vreo aventură, pentru „a nu amesteca lucrurile”.

Cinci la sută dintre bărbați au recunoscut că și-au luat un al doilea telefon mobil pentru a ține departe de ochii și urechile soției sau prietenei unele convorbiri sau mesaje, în timp ce 77% se mulțumesc doar să șteargă mesajele compromițătoare din telefon după ce le citesc.

Deși cei mai mulți bărbaților care au participat la sondaj au spus că un al doilea cont de email sau telefon le servesc, în principal pentru menținerea unor relații neagreeate de consoartă, există totuși destui bărbați care nu le folosesc în scopuri „ilicite”. Astfel, există multe situații în care acestea sunt folosite pentru hobby-uri sau activități diferite de cea primară.

Sondajul a mai arătat că un procent destul de ridicat din despărțirile cuplurilor, 5%, este cauzat direct de indiscreția / curiozitatea femeilor de a citi mailurile sau mesajele telefonice primite de bărbați, descoperind cu această ocazie informații incriminatoare pentru aceștia.