Barbatii sunt mai greu de inteles decat femeile?

Apropo.ro / 23.01.2009, 08:00
Barbatii sunt mai greu de inteles decat femeile?
Barbatii sunt mai greu de inteles decat femeile? Sau problema este undeva la noi care complicam lucrurile?

Barbatii sunt mai greu de inteles decat femeile? Sau problema este undeva la noi care complicam lucrurile?

Sentimentul pe care il avem este acela ca oricate am face nu ii intelegem (ei spun la fel de noi), ca nu vedem unde gresim sau ca ei vorbesc pe alta limba decat a femeilor.

In fapt, ei sunt niste copii care se tem de aproape fiecare lucru nou, lucru care ii solicita sau este serios in esenta.

De aici pornesc si o multime de controverse: teama de casatorie, de implicare, ca nu vor putea ramane fideli relatiei, etc.

Nu inteleg ca femeia isi doreste atentie, pentru ca il iubeste si ar trebui sa invete impreuna cum sa supravietuiasca si separat, macar cateva ore. Din prea multa dragoste si gelozie unele femei gresesc in relatie. Increderea este cuvantul de baza care trebuie sa existe in orice relatie.

Daca este cu tine nu ii pune lantul de picior si nu il izola de restul lumii. Si barbatii au dreptul la o viata sociala, chiar daca au o relatie stabila.

Uneori, nu este mai bine sa i se faca dor de tine si sa iti faca surprize placute decat sa ajunga la plictiseala si sufocare?

Astepti sa faca el de fiecare data primul pas, insa te-ai gandit cat l-ar incita sa te vada pe tine ca preiei initiativa?

Daca barbatul de langa tine nu doreste decat o aventura cu tine, il vei repera imediat. Daca nu faci sex cu el va disparea, cu siguranta, pentru ca va avea senzatia ca isi pierde timpul pretios.

Daca vrea doar o aventura, te va suna la nevoie si rar.

Barbatii au nevoie de tine sa fii protectoare, sensibila, naturala, femeie, obraznica la pat cand este cazul, gospodina, independenta si sa ii lasi sa respire. Sunt multe?

Cand relatia voastra o ia pe un drum mai serios, ei se sperie si bat uneori in retragere pentru a reflecta si a cauta raspunsuri la "dezorientarea" in care se afla. Asadar, uneori se distanteaza in loc sa se apropie.

Nu ai observat ca barbatii nu isi exprima sentimentele asa cum o fac femeile? Ca le este greu sa spuna acele doua cuvinte pe care femeile le adora? Ei au un mod de gandire mai rece, mai mecanic si fara multe sentimentalisme.

Pentru a nu avea discutii, nu toti barbatii intra in aceasta categorie!

Care este parerea ta?

Foto: ddlf.hautetfort.com