Bărbații sunt mai romantici decât femeile. Dar până la bani!

De: Marian Andrei / 23.04.2013, 18:00
Bărbații sunt mai romantici decât femeile. Dar până la bani!
Un studiu recent efectuat asupra a 10.000 de persoane relevă că bărbații se îndrăgostesc la prima vedere într-o mai mare măsură decât femeile.

Sondajul, aflat în desfășurare, conține 1.300 de întrebări care ating diverse subiecte, de la sex și cele mai atrăgătoare trăsături fizice la caracteristicile de personalitate pe care ar trebui să le aibă la un potențial partener.

Click aici pentru prognoza meteo pe 15 zile.

Rezultatele parțiale, deja publicate în cartea „The Normal Bar”, arată că 48 la sută dintre bărbați se îndrăgostesc la prima vedere, în timp ce doar 28 la sută dintre femei recunosc acest lucru.

Sondajul relevă și alte lucruri interesante, cum ar fi faptul că doar 74 la sută dintre participanți sunt fericiți în relație, dar și că sexul fără legături emoționale în afara relației nu este considerat aventură de mulți dintre respondenți.

Se pare că totuși, romantismul bărbaților merge doar până la bani, un alt sondaj realizat de un website de jocuri de noroc în scopuri caritabile arătând că numărul britanicilor care ar opta pentru 1 miliard de dolari în defavoarea găsirii iubirii adevărate este dublu față de cel al femeilor puse în fața acestei ipotetice alegeri.