Barbatilor le este rusine cu florile in mana

Apropo.ro / 20.03.2008, 09:00
Barbatilor le este rusine cu florile in mana
V-ati confruntat cu o situatie putin ciudata? Sa vina tipul cu flori, dar sa le scoata din sacosa sau de sub haina?

Asta clar nu am sa o inteleg vreodata. Am sa incerc insa sa caut la fiecare motivul determinat.

Cand merg barbatii cu flori pe strada? Pai, la zile de nastere, onomastice, ziua mamei, a iubitei, oricum ceva important si care se sarbatoreste doar odata pe an. A, sa nu uitam poate de florile oferite amantei.

Rusinos de ce sa fie? Femeile, chiar daca nu stiti, apreciaza gestul, si le impresioneaza cand ii vad si singuri pe strada si cu flori in mana. Spun in gand "uite, ca lui nu-i este rusine, este un barbat atent" (cine stie ce este in sufletul lui). Poate este genul care nu cara, nu tine pe strada nimic in mana, ci merge cu mainile in buzunar. Nu cred ca barbatii rad intre/de ei daca il vad pe celalalt cu flori. In copilarie, se poate, insa la o anumita varsta…

Cand eram mai tanara, m-am intalnit cu tip, care venea spre mine ca un robotel. Ma intrebam ce naiba a patit de nu se misca ca de obicei. Cand a ajuns langa mine, scuzandu-se, mi-a spus ca are ceva pentru mine….si s-a descheiat la haina. Ce credeti ca a scos de pe maneca? Da…floarea! Din fericire a mers cum trebuia si nu a rupt-o. Cum altfel decat sa izbucnesc in ras as fi putut reactiona? Mi-a spus ca ii este rusine sa mearga cu ele in mana, de obicei nu ofera flori fetelor. Cat noroc pe mine….Stii pe undeva e mai bine, ca putea sa vina cu o carte, si intre file, sa fie floarea…presata. Daca imi placeau florile in ghiveci?

Sunt tipi care prefera sa ofere alte cadouri, insa nu flori. Oricum se usuca (ar adauga unii) mai bine dam un ban pe ceva bun. Nici asa nu este de refuzat.

Problema sau nu, pana una alta trebuie sa realizeze fiecare in parte, ca floarea oferita unei femei, reprezinta un gest frumos din partea lui. Daca ea este incantata si el va fi. Si, uneori suntem mult mai impresionate de o floare decat un mare cadou…. Si baieti, tineti bine florile in mana sa nu va cada din buchet, nu le mai tineti ca pe ceva care vrea sa va muste, de la distanta. Si nu le indesati undeva in sacosa…sa nu uitati de ele.

Cel mai bun raspuns il poti primi de la un barbat vis-a-vis de acest gest. Cred ca acum, noi fetele, suntem curioase, nu?

Trimite urari de martisor prin Free Sms!