Barbatul care a intepat cu un ac o fata in tramvaiul 41 a fost prins

Apropo.ro / 12.01.2012, 13:24
Barbatul care a intepat cu un ac o fata in tramvaiul 41 a fost prins
Barbatul care a intepat o tanara cu un ac in tramvaiul 41 a fost identificat si prins de politisti. El si-a motivat fapta spunand doar ca a vrut sa le atraga atentia.

In urma fotografiilor realizate de catre tanara care a fost intepata cu un ac, de un necunoscut, in tramvaiul 41 din Bucuresti, Politistii sectiei 22 au reusit sa il identifice pe suspect si sa il aresteze.

El se numeste Catalin Nistor, are 38 de ani, este casatorit si are si un copil. Barbatul a declarat politistilor ca „a vrut sa le atraga atentia”, iar acul folosit nu este contaminat.

Tanara Paula, in varsta de 26 de ani, a trait momente de soc in momentul in care a simtit intepatura, insa a reusit sa ii faca o fotografie cu telefonul mobil. Imaginile cu acesta si anunturile date pe retele de comunicare au condus la prinderea acestuia.

Tanara se teme sa nu fi fost contaminata cu HIV sau hepatita. Primele analize ale tinerei, care s-a testat pentru boli infectioase, au iesit negative. Virusul HIV si virusul hepatitei C nu pot fi insa depistate la mai putin de trei luni de la infectare.

Politistii Sectiei 22 au reusit sa-l identifice pe suspect. In acest moment el este retinut si se afla la audieri” a declarat pentru B365.ro purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae. Dupa interogatoriu, oamenii legii vor incadra fapta suspectului. Daca se dovedeste ca obiectul folosit de acesta era contaminat, fapta nu va mai fi incadrata la agresiune.

Barbatul are 38 de ani, 1, 80 m inaltime, iar in momentul incidentului purta o haina de culoare maro. El este functionar al unei banci.

In urma mediatizarii cazului, sase femei au depus plangere impotriva suspectului, fiind si ele victimele acestuia. Unele au fost intepate in tramvaie, altele pe strada. Politistii ancheteaza cazul in continuare.

Psihiatrii spun ca ar putea fi vorba de o tulburare psihica si ca gestul lui este unul sadic.

„Simbolistica acestei actiuni e legata de sfera sexuala. Nu vrea sa le faca rau, din contra, sa le atraga atentia asupra lui ca persoana care are o anumita situatie, un anumit stil” crede psihiatrul Florian Tudose.