Bărbatul care a supraviețuit după ce a fost mușcat de 100 de șerpi veninoși

De: Gabriela Voicu / 10.10.2013, 14:00
Bărbatul care a supraviețuit după ce a fost mușcat de 100 de șerpi veninoși
Veninul unui șarpe Black Mamba poate ucide un adult în maximum 20 de minute, dar Tim Friede nu are nicio problemă în a-l ține cu mainile goale și a aștepta să fie mușcat. Cum este posibil?

Veninul unui șarpe Black Mamba poate ucide un adult în maximum 20 de minute, dar Tim Friede nu are nicio problemă în a-l ține cu mainile goale și a aștepta să fie mușcat.

Iar după ce șarpele atacă și eliberează veninul letal în corpul bărbatului, acesta se așeaza liniștit și așteptă ca durerea să dispară.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Tim este încă în viață după ce a fost mușcat de cel puțin 100 de șerpi veninoși. Cum este posibil? Bărbatul a căpătat rezistență după ce de-a lungul vremii s-a injectat cu cantități mici venin diluat. 

Deși se supune totuși unor riscuri când se lasă mușcat de șerpi, el vrea să demonstreze că oamenii care în mod normal ar muri în urma mușcăturilor pot la fel de bine să devină imuni.

„Când oamenii văd ce mi se întâmplă, mă întreabă dacă voi muri. Imaginile cu mine fiind mușcat de șerpi sunt dovada că oamenii pot deveni imuni la veninul șerpilor și că autoimunizarea nu este un mit”, a declarat Tim Friede, în vârstă de 45 de ani.

Americanul ține în subsolul casei sale din Milwaukee, Winsconsin, 100 de șerpi și își face analize regulat pentru a vedea dacă veninul acestora îi afectează organele interne. Bărbatul speră că demersul său va ajuta la obținerea unui vaccin pentru a preveni moartea a circa 125,000 de persoane care decedează anual în urma mușcăturilor șerpilor veninoși, cele mai multe victime provenind din Africa și Asia.