Bărbatul care împarte fustele cu soția (Poze)

Apropo.ro / 14.11.2012, 14:00
Un rus în vârstă de 44 de ani "se bate" cu soția lui pe fuste. El nu suportă să poarte pantaloni.

Vladimir Fomin, 44 de ani, din Kineshma, Rusia, este un caz aparte în lumea bărbaților. A devenit un personaj popular în orașul său după ce a fost exmatriculat din facultate pe motiv că refuza să poarte pantaloni.

Deși nu este singurul bărbat care nu poartă pantaloni, Vladimir spune că nu îl interesează ce vorbește lumea despre plăcerea lui de a purta fuste și rochii.

Vladimir

Vladimir într-o ținută casual

Declară că nu este gay sau travestit, și nu vrea nici să devină un subiect de știri. Are această plăcere nevinovată și nu înțelege de ce bărbații nu pot purta haine precum femeile, din moment ce ele pot purta pantaloni fără probleme.

Lupta sa pentru acest drept nu i-a adus decât probleme. În ciuda faptului că era unul dintre cei mai buni studenți de la Facultatea de Matematică și avea bursă, el a fost exmatriculat din cauza alegerilor sale vestimentare dar a pierdut și mulți dintre cei pe care îi considera prietenii săi. A fost abuzat și bătut de către localnici. A rămas și fără loc de muncă și niciun angajator nu este dispus să îi ofere un loc de muncă pentru că poartă fuste.

Sursa lui de venit provine din vânzarea legumelor pe care le crește și le vinde la piață.

În ciuda tuturor răutăților întâmpinate de-a lungul anilor, Vladimir (care este și tată) continuă să militeze pentru drepturile sale, și speră că într-o zi și bărbații vor putea merge pe stradă în rochii sau fuste.

Vladimir

În fustă și la bustul gol

În garderoba sa se regăsesc peste 30 de haine pentru femei, iar unele dintre fustele și rochiile sale sunt chiar mai scurte decât ale soției. Perioada în care a fost nevoit să poarte pantaloni o declară ca fiind cea mai grea parte a vieții sale.

Pe lângă explicația lui că dacă femeile pot purta pantaloni, atunci noi să purtăm și fuste, Vladimir mai dă ca exemplu modul în care se îmbrăcau romanii și grecii în timpurile vechi. Ei nu erau obligați să poarte pantaloni. Un exemplu în acest sens mai sunt și scoțienii care poartă celebrul kilt.

Vladimir are mulți admiratori care îi împărtășesc principiul, dar care au teamă să se afișeze în public îmbrăcați pe jumătate în femeie.