Bărbatul care se hrănește mai mult cu soare și aer

Apropo.ro / 02.07.2013, 10:50
Bărbatul care se hrănește mai mult cu soare și aer
Este cât se poate de viu și sănătos. Credința și meditația l-au ajutat să treacă și peste mese și peste sete.

Kirby de Lanerolle, nativ din Sri Lanka, mărturisește că în ultimii cinci ani s-a hrănit mai mult cu aer și cuvântul lui Dumnezeu, decât mâncare și apă.

Kirbi susține că, cel puțin în ultimul an, a avut în jur de 10 mese, adică a mâncat doar de zece ori. A stat fără să bea apă și trei luni de zile.

Exemplul lui Kirbi este unul rar. Mulți au încercat să trăiască fără să bea apă sau să mănânce și au sfârșit prin a deceda.

Kirby de Lanerolle este o persoană împlinită s-ar putea spune judecând după cariera sa strălucită, el fiind un antreprenor de succes, cu o gândire puternică și optimistă.

Viața sa s-a schimbat în urmă cu mulți ani, pe când avea 16 ani și era dependent de droguri. Viața lui se îndrepta către nicărieri, dar într-o zi și-a dorit să afle cum ar putea deveni o persoană de succes. A avut puterea să-și depășească dependența, dar a deprins obiceiuri considerate ciudate de marea majoritate a persoanelor.

În urmă cu cinci ani, Kirbi citea despre oamenii care stau fără să mănânce 6 ani și care s-au abținut de la a bea apă timp de 40 de zile și 40 de nopți. De asemenea, el a fost convins și mai mult de scrierile unui guru ce considera mâncarea direct răspunzătoare pentru multe dintre bolile existente azi – diabet, cancer, boli de inimă, etc.

După ce s-a abținut de la apă o săptămână, Kirbi a mărit timpul de „post”.

În loc să se simtă lihnit și sleit de puteri, băbatul din Sri Lanka era mult mai vioi, plin de energie, iar anul trecut chiar a participat la un maraton de 31 de km – nu a mâncat nimic cu trei luni înainte.

Într-un interviu acordat unei publicații americane, Kirby de Lanerolle a declarat că natura a fost cea care i-a dat energie să meargă mai departe. El susține că există mai multe surse de energie ce ajută organismul decât caloriile încasate prin alimentație. Orice te poate hrăni dacă ai centrii energetici deschiși, susține bărbatul.

Kirbi spune că se simte rău ori de câte ori mănâncă normal, așa cum fac restul oamenilor. În ultimile 10 luni a consumat alimente doar de câteva ori. De obicei îi place să savureze puțină pâine și un pic de vin roșu.

Kirbi este căsătorit, iar soția sa Fiona nu are „problemele” soțului ei. Periodic bărbatul face analizele uzuale, iar de fiecare dată toate îi ies bine.

Despre acest tip de alimentație face parte din dieta denumită Bretarianism, adică dieta cu soare și aer, și este una dintre cele mai nebune și periculoase după cum ar susține și specialiștii.

Breatharianismul este capacitatea de a absorbi tot ce e nutritiv – vitaminele și hrananecesară, pentru a menține un vehicul fizic sănătos – din forța universală a vieții, saudin energia chi. O ființă care practică aceasta nu are nevoie să consume hrană.