Bărbatul dependent de carne crudă

De: Gabriela Voicu / 01.10.2013, 12:00
Bărbatul dependent de carne crudă
Un bărbat a consumat doar carne crudă în ultimii cinci ani, pentru că organismul său nu tolera niciun alt tip de hrană.

Un bărbat a mâncat doar carne crudă în ultimii cinci ani, după ce o boală misterioasă l-a făcut să dezvolte un apetit neobișnuit pentru carcase de animale.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Derek Nance, din Lexington, Statele Unite, spune că își periază dinții cu grăsime de animale pentru a-și hrăni pofta neobișnuită și chiar urmează cursuri de măcelar.

El nu se plictisește să mănânce același lucru, nu i se face rău, dimpotrivă, se simte foarte bine și spune că ideea de a găti carnea nu-l mai atrage deloc.

Medicii cred că el a dezvoltat o alergie la mâncare în urmă cu șase ani, când tot ce mânca îi făcea rău.

Derek Nance și iubita lui

Că să prevină o scădere în greutate, americanul a căutat pe internet planuri de tratament, dar nu l-a ajutat nimic, nici măcar încercarea de a deveni vegetarian.

Un bărbat care a avut o problemă similară i-a recomandat să devină carnivor, dar în versiunea paleolitică, adică să mănânce carne crudă.

Dispus să încerce orice pentru a-și reveni, Derek a tăiat două capre pe care le avea în curte și le-a mâncat, iar asta l-a ajutat. Bărbatul spune că își dă seamă că este ciudat, dar că nu poate trăi altfel. Culmea, iubita lui este vegetariană.