Barfe

Apropo.ro / 19.12.2001, 14:22
Barfe
... fratele Paunescu (George Constantin, nu cel aflat "Sub semnul întrebarii") ar vrea sa-și faca un ziar mare și tare în Ardeal. Pe care, în lipsa de inspirație, l-ar boteza nu "Transilvania jurnal" (ca asta exista) ci "Jurnalul de Transilvania". Foarte inspirat! ...în

… fratele Paunescu (George Constantin, nu cel aflat „Sub semnul întrebarii”) ar vrea sa-și faca un ziar mare și tare în Ardeal. Pe care, în lipsa de inspirație, l-ar boteza nu „Transilvania jurnal” (ca asta exista) ci „Jurnalul de Transilvania”. Foarte inspirat!

…în timp ce unii ziariști sunt acuzați ca cer bani cash de la diverse firma, ca sa scrie frumos sau sa nu scrie urât, depinde, alții îi sfatuiesc pe parlamentari sa nu-și consume timpul pe subiecte cum ar fi Garda Fianciara, Finanțe, Poliție Economica etc. Pentru simplul motiv ca nu va publica mai nimeni, având în vedere bubele negre din capul unor gazete. Ei, nu-s toate bubele așa de negre.

… nou șef al SRI Cluj, colonelul Ioan Florian, nici nu a fost numit bine în funcție ca va și deveni fost. Nu din alte motive decât cele de vârsta pentru ca, se pare, suna tare ceasul pensionarii.