Bârfe si zvonuri… de ultima ora!

Apropo.ro / 22.09.2005, 18:42
Bârfe si zvonuri... de ultima ora!
Ovidiu Balan a fost imbracat pentru Cerbul de Aur de Catalin Botezatu. El a avut alaturi, pe scena, inca 3 colege de la Scoala Vedetelor. Ovidiu a apreciat, joi, ca fata de alti ani acum exista competitie adevarata intre participantii la festival. Mai mult, el a apreciat ca


Ovidiu Balan a fost imbracat pentru Cerbul de Aur de Catalin Botezatu. El a avut alaturi, pe scena, inca 3 colege de la Scoala Vedetelor.

Ovidiu a apreciat, joi, ca fata de alti ani acum exista competitie adevarata intre participantii la festival. Mai mult, el a apreciat ca „foarte buna” piesa Andrei si chiar a fredonat-o pentru ziaristi.

Andra nu si-a facut aparitia la conferinta de presa anuntata pentru joi dupa-amiaza, dar si-a mandatat tatal sa raspunda la intrebarile presei. Motivul absentei ei pare sa fi fost o raceala ce a prins-o la repetitiile de miercuri ce au avut loc pe o vreme nu tocmai prielnica, afara fiind vant si ploaie.

O alta problema stresanta pentru Andra, dar si pentru tatal sau, a fost lipsa unei machioze personale, artista nedorind sa fie aranjata de aceeasi persoana care se ocupa de toti participantii.

Corespondenta de la Andreea Iancu, trimisul Apropo.ro la Brasov

Tags: