Barichello – un adversar serios pentru Schumacher

Apropo.ro / 07.02.2002, 09:07
Barichello - un adversar serios pentru Schumacher
Pilotul brazilian al echipei Ferrari, Rubens Barrichello, a declarat, miercuri, cu ocazia prezentarii noului monopost al scuderiei italiene, ca "spera sa fie o pietricica în pantoful" coechipierului sau Michael Schumacher "Sper sa enervez cîteva persoane și sa cîștig cît mai multe

Pilotul brazilian al echipei Ferrari, Rubens Barrichello, a declarat, miercuri, cu ocazia prezentarii noului monopost al scuderiei italiene, ca „spera sa fie o pietricica în pantoful” coechipierului sau Michael Schumacher

„Sper sa enervez cîteva persoane și sa cîștig cît mai multe Grand Prix-uri. Sper sa fiu o pietricica în pantoful lui Schumacher”, a declarat Barichello, facînd aluzie la tensiunea existenta între cei piloți, dupa ce a declarat ca nu poate accepta sa fie „umbra” lui Schumacher.

Pilotul brazilian a adaugat, de asemenea, ca ar dori sa ramîna în continuare la Ferrari daca totul va decurge normal, în caz contrar el putînd renunța la aceasta echipa.

La rîndul sau, germanul Michael Schumacher, de patru ori campion mondial de Formula 1, a declarat ca se așteapta la un sezon foarte disputat, Ferrari urmînd sa faca fața concurenței echipelor Williams-BMW și McLaren-Mercedes, dar și Sauber-Petronas.

Referitor la tensiunea existenta între cei doi piloți ai echipei Ferrari, directorul francez al scuderiei italiene, Jean Todt, a declarat, tot cu ocazia prezentarii monopostului pentru sezonul 2002, ca Barichello este un pilot foarte bun. „Situația lui nu este foarte buna, deoarece știe ca este al doilea pilot al echipei, dar în același timp acest lucru îl motiveaza”, a adaugat Todt.

Sursa:www.mediafax.ro