Baroana Ashton va discuta cu miniștrii Justiției și Internelor

Apropo.ro / 06.06.2007, 18:42
Baroana Ashton va discuta cu miniștrii Justiției și Internelor
Baroana Catherine Ashton, subsecretar de stat parlamentar în Ministerul britanic de Justiție, este interesata sa discute cu miniștrii Tudor Chiuariu și Cristian David despre angajamentul și progresele înregistrate de România în domeniul justiției și

Baroana Catherine Ashton, subsecretar de stat parlamentar în Ministerul britanic de Justiție, este interesata sa discute cu miniștrii Tudor Chiuariu și Cristian David despre angajamentul și progresele înregistrate de România în domeniul justiției și afacerilor interne, informeaza Ambasada Britanica.

„Vom analiza modalitațile în care Marea Britanie poate acorda pe mai departe asistența în realizarea reformelor la acest capitol. În prezent guvernul de la Londra ofera asistența bilaterala de aproximativ 800.000 de euro în domeniu, inclusiv pentru proiecte de training pentru magistrați, consolidarea serviciului de probațiune și a managementului în instanțe”, a spus la venirea în România baroana Catherine Ashton, se arata într-un comunicat al Ambasadei Marii Britanii la București.

Ashton viziteaza România în perioada 7-8 iunie pentru a evalua cooperarea în domeniu, atât pe plan bilateral, cât și în cadrul Uniunii Europene.

Mediafax